Copy
Persoonlijke uitnodiging
Rijnland Praktijkdag 1 maart
View this email in your browser


Uitnodiging Rijnland Praktijkdag 1 maart

Tien jaar geleden had nog nauwelijks iemand een vermoeden wat dat was: Rijnlands organiseren. Inmiddels weet iedereen dat de toekomst niet zonder kan. En is er een schat aan ervaring in ons land. Kom jouw ervaring delen! Delen met al die andere mensen uit de Rijnlandse praktijk van alledag. Zodat iedereen met een enorme hoeveelheid inspiratie- en kennis naar huis gaat. Met z’n allen gaan we Nederland weer een stuk Rijnlandser maken!

Hoe doe je mee?
1.       Je schrijft je in, betaalt je aandeel in de kosten en stort je er op 1 maart gewoon in.

2.       Je schrijft je in, brengt een praktijkcase in, krijgt een korting en doet de rest van de dag mee met de rest. Daarover hieronder meer.

3.       Je komt met een groep, want hoe meer Rijnlandse medestanders je hebt hoe harder het gaat. Jullie struinen alle workshops af, geven er zelf ook een en krijgen een groepskorting.

4.       Er is geen vier. Toekijken of alleen kritiek leveren is geen optie, is immers een van de principes van de werkgemeenschap. Wij laten anderen schitteren.
Rijnland Praktijkdag
1 maart 2016, 10 - 16 uur

Locatie:
Seats2meet Strijp-S
24 Torenallee
5617 BD Eindhoven
Praktijkgevallen
Het liefst zien we natuurlijk dat je een praktijkgeval meeneemt. Een ervaring, een twijfel, een hindernis, een stukje wanhoop of euforie, kortom iets wat je hebt ontdekt of waar je juist tegenaan loopt. Je krijgt in een van de ruimtes de vloer om dat kort neer te zetten, waarna de andere aanwezigen volgens de wie-het-weet-mag-het-zeggen-methode om het hardst met jou mee gaan denken. Zorg voor een aantrekkelijk aankondiging zodat je zoveel mogelijk denkkracht mobiliseert in jouw werkplaats.
 
Wat is er nog meer?
Teveel om op te noemen. Het echte geheim achter Buurtzorg. De enige echte werknemerscoöperatie. Een reddingsactie om duizenden banen terug te geven aan de mensen zelf. Een school waar de leerling werkelijk centraal staat. Een bedrijf waar alle medewerkers aandeelhouder zijn. En verder, een nieuwe jeugd voor Slow Management. Een nieuw boek over hoe belangrijk het is niet te sjoemelen met de Rijnlandse principes. Nieuwe software, nieuwe interventies, nieuwe opleidingen, enzovoort.
 
Prijzen en tickets
Een ticket kost € 199,--. Breng je ook een praktijkcase in (optie 2) dan kost een ticket € 149,--. Kom je met 4 of meer collega’s als groep (optie 3) dan kosten de tickets € 135,-- per persoon. En natuurlijk is alles inclusief lunch en diner en volop gelegenheid tot reünie en netwerken.
 
Inschrijven kan via Eventbrite. We zien uit naar je komst.
Team DeLimes
 
NB. We hebben heel wat adressen weten te achterhalen. Maar met name met veel deelnemers aan in company-trajecten is dat niet gelukt. Mocht je iemand kennen die aan de omschrijving voldoet, stuur deze mail dan alsjeblieft door. Beter twee keer uitgenodigd dan niet.
Copyright © 2016 Delimes, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp