Copy
DeLimes Nieuwsbrief juni 2020
De wereld heeft een nieuw besturingssysteem nodig. Dat wordt nu toch wel erg duidelijk. Dat we daar een kandidaat voor weten, hebben we nooit voor onszelf gehouden; een evenwichtige manier van organiseren van land, organisatie en buurt die wij Rijnlands noemen. Rijnlands, zo zou je kunnen zeggen, is het operating system waarop de talloze vernieuwingsinitiatieven draaien.
Mega last-minute korting
Om dat te doorgronden is deelnemen aan de Rijnlandweek eigenlijk onmisbaar. Op de aanstaande editie geven we een vette korting. Doe mee voor half geld. Want een aantal mensen uit de voorste linie heeft deelname om begrijpelijke redenen doorgeschoven naar 2021. Klik meteen. Een betere zomerbestemming is nauwelijks denkbaar.
 
Rijnlandse lente
De corona-crisis lijkt wel een Rijnlandse lente. Zwakke signalen, zoals minder marktwerking in de zorg, meer rekening houden met de planeet, spatten opeens van de voorpagina’s. Het lijkt er zelfs op dat lijsttrekker kandidaten Sigrid Kaag en Hugo de Jonge nu kiezen voor wat we ooit in West-Europa ‘De 3e Weg’ hebben genoemd: een gezond evenwicht tussen publieke en private sector en de menselijke waardigheid als uitgangspunt. Hier een lijstje publicaties en webinars van onze hand hierover.
Slow Management over autonomie
Zoals daar is: Slow Management. Negentig bladzijden vol inspiratie over autonomie en systemen, met praktijkvoorbeelden, over vrijheid, met een column van Danielle Braun en met als hoofdartikel: ‘Neemt de autonomie op ons werk sluipenderwijs af? Een nummer wat je van kaft tot kaft leest. Een proefnummer voor 5 euro thuis: kijk op www.slowmanagement.nl
 
Rijnlandpraktijkplein 24 september
We hebben ons jaarlijkse feestje moeten uitstellen naar 24 september, ondertussen helemaal corona-proof, maar daardoor is het aantal beschikbare kaarten schaars. Slechts 700 voor twee feestjes: die van het Kennisfestival en die van de Rijnlanders op het plein. Met uiteraard weer de verkiezing van de Rijnlander van het Jaar. Aan wie draagt Ruth Maas van Zorgcentra De Betuwe de trofee over? Meer weten over het praktijkplein? Kijk op www.grootstekennisfestival.nl
Maar eerst...
Klik meteen hier voor die eenmalige korting op de Rijlandweek. Of stuur meteen een mailtje naar onze Carona en krijg per ommegaande een voorstel op maat.
 
Agenda
6 juli 2020
24 september 2020
Rijnland-praktijkplein
Deventer
5 oktober 2020
Gidsen voor bestuurders
Aangepast programma
8 oktober
Leergang Nieuwe Wegen
Uitschrijven van de nieuwsbrief | Wijzig voorkeuren


Email Marketing Powered by Mailchimp