Copy
Nieuwsbrief van HoeGekIsNL, oktober 2014
View this email in your browser
Beste deelnemer aan HoeGekIsNL
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u heeft meegedaan aan het project HoeGekIsNL. In deze nieuwsbrief leest u over het verloop van dit project en over een nieuw onderdeel waar u aan mee kunt doen.
Dagboekonderzoek
Het dagboekonderzoek van HoeGekIsNL is sinds deze zomer online. Al meer dan 400 deelnemers deden mee. U houdt 30 dagen via uw smartphone bij hoe u zich voelt, denkt en gedraagt. Na afloop ontvangt u een op maat gemaakt model van uw eigen gevoelsleven. Doet u ook mee?  
Doen, Denken of Voelen?
Bent u een doener, denker of iemand die op zijn gevoel afgaat? Vul de nieuwe vragenlijst in en ontdek wat voor type u bent.

Duistere Driehoek
Hoe zit het met uw meer bijzondere eigenschappen? Zoals 'narcisme' of 'manipulatie'? Vaak worden deze eigenschappen als negatief gezien, maar ze hebben ook voordelen. Vergelijk uzelf anoniem met de deelnemers van HoeGekIsNL via de vragenlijst 'Duistere Driehoek' 
Eerste Analyses
Het belangrijkste doel van HoeGekIsNL is wetenschappelijk onderzoek. We gaan de eerste resultaten van HoeGekIsNL aan het einde van dit jaar analyseren. Heeft u nog niet alle vragenlijsten ingevuld? Voor de eerste analyseronde kunt u nog vragenlijsten invullen, namelijk tot 30 november 2014. Hoe meer vragenlijsten per persoon zijn ingevuld, hoe beter en betrouwbaarder het onderzoek dat we ermee kunnen doen. 
Peter de Jonge presenteert HoeGekIsNL
Op maandag 27 oktober vertelt prof. dr. Peter de Jonge over HoeGekIsNL tijdens een avond georganiseerd door Studium Generale in Groningen. De presentatie is onderdeel van een serie getiteld 'Alledaagse Gekte'.

Op 17 november vindt een UMCG Publiekslezing plaats over HoeGekIsNL. Meer informatie over de publieksacademie van het Universitair Medische Centrum Groningen (UMCG) vindt u op de website
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2014 HoeGekIsNL, Alle rechten voorbehouden.

HoeGekIsNL is een project van de Rijksuniversiteit Groningen. De nieuwsbrief van HoeGekIsNL verschijnt ongeveer om de 3 maanden, meestal als er iets nieuws te beleven valt op de website. 

Als u geen berichten meer wilt ontvangen van HoeGekIsNL, klik dan op de volgende link:
Uitschrijven.

HoeGekIsNL - Postbus 30.001 - 9700 RB - Groningen