Copy
Nieuwsbrief van HoeGekIsNL, maart 2014
Bekijk deze email in uw browser
Beste deelnemer aan HoeGekIsNL
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u heeft meegedaan aan het project HoeGekIsNL. In deze nieuwsbrief leest u over de eerste resultaten van dit project en over wat er nog meer te gebeuren staat.

Verbeterde feedback 
Op de website van HoeGekIsNL hebben veel mensen vragenlijsten ingevuld. Daardoor konden we de feedback op uw resultaten verbeteren. Omdat we nu een goede vergelijkingsgroep hebben kunt u uw scores vergelijken met die van ‘de rest van Nederland’. 

                       

Een voorbeeld van de verbeterde resultaten is het plaatje hieronder, dat zowel persoonlijke scores laat zien (de zwarte lijn) als de gemiddelde scores van deelnemers aan HoeGekIsNL (het blauwe vlak). Log in op HoeGekIsNL om uw eigen persoonlijke profiel te bekijken.


 
Resultaten
Op HoeGekIsNL staan nu verschillende plaatjes waarmee we eerste resultaten laten zien. Meer informatie en een 3D-weergave van uw eigen score kunt u vinden bij de resultaten van de vragenlijst "Stemming".  


Nieuwe vragenlijsten 
Op de website staan nieuwe vragenlijsten. Met deze lijsten nemen we humor, empathie en optimisme onder de loep. Ook is er een vragenlijst over lichamelijke klachten, getiteld “Lichaam”. Met deze lijst wordt gekeken hoe u uw lichamelijke gezondheid ervaart. 
 
Win een iPad mini! 
Wij verloten 5 iPad mini’s onder deelnemers van HoeGekIsNL. De loting vindt plaats op 25 april. Alle mensen die op dat moment hebben deelgenomen aan HoeGekIsNL maken automatisch kans. Nodig iemand uit voor deelname aan HoeGekIsNL. Misschien wint u of één van uw vrienden een iPad mini. De winnaars krijgen persoonlijk bericht via email.
 

Minder hokjes
HoeGekIsNL is in de kern een wetenschappelijk project. Eén van de doelen is te komen tot een betere classificatie van psychische klachten. Meer informatie vindt u hier of onder veelgestelde vragen
 
Baas in eigen leven?!
Op 24 maart begint de Week van de Psychiatrie. Een initiatief dat begonnen is in 1975 onder het motto "Wie is van hout?", om meer begrip te kweken en meer kennis te verwerven rondom de menselijk psyche. Het thema dit jaar is "Baas in eigen leven". Er worden diverse activiteiten georganiseerd door het hele land.
 
Copyright © 2014 HoeGekIsNL, Alle rechten voorbehouden. 

HoeGekIsNL is een project van de Rijksuniversiteit Groningen. De nieuwsbrief van HoeGekIsNL verschijnt ongeveer om de 3 maanden, meestal als er iets nieuws te beleven valt op de website.
 
Als u geen berichten meer wilt ontvangen van HoeGekIsNL, stuur dan een mail naar info@hoegekis.nl met als onderwerp 'uitschrijven'. We zorgen ervoor dat u geen mailtjes meer ontvangt. Dit is alleen mogelijk als u een account heeft op HoeGekIsNL. Ook vragen en ideeën kunt u mailen naar info@hoegekis.nl. 

HoeGekIsNL - Postbus 30.001 - 9700 RB - Groningen