Copy
01/09/2017
Si no veus bé aquest correu, obre'l al teu navegador
MOEBIO Short Programs

MOEBIO Short Programs 2017

 

Comencen les noves sessions dels MOEBIO Short Programs! Tant si ets estudiant com professional o emprenedor, aquests programes t'ajudaran a ampliar els teus coneixements pràctics sobre temes clau en l’assistència sanitària, la innovació, la gestió i l’esperit empresarial. I tot això de la mà d'acadèmics i professionals d'algunes de les millors institucions del món, del govern i de la indústria. 

Les sessions integrants de cada Short Program formen part del màster en biodisseny d·HEALTH Barcelona impulsat per MOEBIO, una iniciativa de Biocat
A les sessions també participaran els fellows de d·HEALTH, de manera que tindràs l'oportunitat d'intercanviar coneixements i opinions amb ells mentre es formen per desenvolupar tecnologies sanitàries innovadores i començar els seus propis negocis.
Cada programa té una durada màxima de 20 hores, dividides entre 3 i 8 sessions de diferent extensió. Et pots inscriure per assistir a sessions individuals sense necessitat de realitzar el programa sencer.

DESCOMPTE DISPONIBLE PER A ESTUDIANTS!
Alguns dels MOEBIO Short Programs ofereixen descomptes del 50% per a estudiants de quart curs del grau i de màster en els següents camps: economia, ciències de la vida i la salut, enginyeria i disseny.
Consulta la informació detallada i les condicions a cada programa.
 
Consulta tots els MOEBIO Short Programs

SESSIONS DESTACADES:

THE MEDTECH INDUSTRY

THE MEDTECH INDUSTRY - WITH A FOCUS FOR THE NEW ENTREPRENEUR


Dins del programa: Update on the Life Sciences Industry

En aquesta sessió aprendràs què és un medical device i podràs conèixer les estadístiques del sector, com ara el nombre i tipus d'empreses (a Europa, el 95% de les tecmed són petites i mitjanes empreses), la inversió en R+D, la taxa d'ocupació, les despeses en tecnologia mèdica, el nombre de patents presentades, els acords de venture capital, etc. L'expert parlarà sobre diferents tendències segons la mida i el creixement: el nombre de tecnologies mèdiques registrades (classificades en 16 categories de productes) i la cadena de valor (basada en la metodologia de Michael Porter).

*L'idioma d'aquesta sessió serà l'anglès.


Registra't
  Data: 26 de gener
  Hora: 09.30h -12.30h    
  Preu: 110 €
HEALTHCARE SYSTEMS - MAIN REFORMS 

HEALTHCARE SYSTEMS - MAIN REFORMS 


Dins del programa: Understanding Healthcare Systems

Aquesta sessió revisarà la situació actual del sistema de salut espanyol i els seus serveis com a base per discutir sobre els principals reptes en qualsevol sistema sanitari i identificar com s'hauria de dirigir.
 

Registra't
Data: 30 de gener
Hora: 14.30h - 17.30h
Preu: 110 €
future life sciences

THE FUTURE OF THE LIFE SCIENCES: TRENDS AND PATTERNS


Dins del programa: Update on the Life Sciences Industry

En aquesta sessió coneixeràs quins són els elements que condicionaran l’evolució del sector de les ciències de la vida en els propers anys. Si vols actualitzar el teu coneixement sobre quines són les tres principals tendències i vols conèixer quines són les tecnologies més innovadores que estan emergint al mercat biotec, no et perdis aquest curs! 

Alguns dels temes que es tractaran són: telemedicina, estimulació cerebral mitjançant l'ús de tecnologies de la interfície, medicina personalitzada i biologia sintètica

*L'idioma d'aquesta sessió serà l'anglès.

Registra't
 Data: 30 gener
 Horari: 10.00h - 13.00h
 Preu: 110 €
Organitzador:

Share
Tweet
Share
Forward
Copyright © 2017 Biocat, Tots els drets reservats.


Dona't de baixa d'aquesta llista    Actualitza la teva informació