Copy
View this email in your browser

Yvonne.
YOGA

gaat op Yoga Vakantie naar 

Casa Cales, in het zuiden van Portugal

Jij ook? Van 23 tot 30 sept, 2023
Dit wordt  alweer het derde jaar dat we naar Jenny van Casa Cales gaan! Een super plek.

Casa Cales ligt tegen een heuvelwand in de buurt van Loulé, op 20 minuten rijden van het vliegveld van Faro. Het hoofdgebouw bestaat uit meerdere slaapkamers, een mooie grote woonkamer - met hangbanken en een goed gevulde boekenkast -, verschillende terrassen met stoelen en tafels en hier en daar hangmatten. Vanuit het hoofdgebouw loop je via het zoutwater zwembad naar de grote ronde yogaruimte.  

In de ochtend doen we yoga: De meditatieles is van 8:00 tot 9:00 uur, gevolgd door het ontbijt. We bouwen het meditatie uur rustig op zodat we elke dag iets langer kunnen zitten. Om 10:00 begint de Critical Alignment Yogales. Deze duurt drie uur met een korte pauze er tussen. Iedere dag heeft een ander thema-aandachtspunt. Maar de adem en het bewegen vanuit ontspanning staan altijd centraal. De lessen zijn voor iedereen geschikt. Ieder doet wat hij kan op zijn/haar eigen niveau. 

De lunch is om 13:30 en het diner wordt rond 20 uur geserveerd. Op woensdagavond is de kok vrij en maken we de restjes op of kun je uit eten gaan.

De middag vul je in naar eigen keuze. Je kunt kiezen uit verschillende stranden om te zwemmen, te suppen of je kunt een mooie kustwandeling maken. Het gebruik van Uber of een taxi is gemakkelijk en absoluut niet duur in Portugal. Je kunt ook lekker bij het zwembad blijven en in de namiddag naar Loulé wandelen voor een ijsje of een drankje. Er bestaat ook de mogelijkheid om een masseuse te boeken.

De aankomst is zaterdag 23 september vanaf 17 uur. Wanneer je eerder aankomt bezoek dan de zaterdagmarkt in Loulé en ga eten bij een van de vele restaurants. We vertrekken weer op zaterdag 30 september na het ontbijt en voor 12 uur.

De kosten voor een tweepersoons-kamer zijn 950,- euro p.p, een éénpersoonskamer kost 1125,- euro, dit is exclusief de reiskosten, maar inclusief ontbijt, lunch en diner (behalve op woensdag, dan heeft de kok een vrije avond), koffie, thee en al de yogalessen. 

Als je nog vragen hebt schroom dan niet en stuur me een MAIL.
Op Yvonne.Yoga staat nog wat info over Critical Alignment en over mij.
Of meld je direct aan via de button hieronder!
Ik ga mee!
Copyright © 2023 yvonne.yoga, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp