Copy
View this email in your browser

Digitaal aanvragen diagnostiek

Bewaarnummer januari 2022
Deze Snelwijzer staat in het teken van de Go Live van ZorgDomein Diagnostiek op donderdag 20 januari 2022. Met onder meer 10 tips voor het slim gebruik ervan als huisarts.
 
Wat gaat er veranderen?
Vanaf donderdag 20 januari 2022 vragen we u aanvragen voor klinisch chemisch labonderzoek, microbiologie en radiologie via ZorgDomein te laten verlopen. Pathologie zal in een later stadium volgen.
 
Voor wie is het?
De aanvraagmodules in ZorgDomein zijn vanaf 20 januari 2022 primair ingericht voor huisartsen. Alle andere verwijzers met toegang tot ZorgDomein kunnen eveneens gebruik maken van deze modules. Voor andere groepen verwijzers (verloskundigen, SO, jeugdartsen), die onvoldoende uit de voeten kunnen met deze formulieren bestaat de mogelijkheid om op een later moment in overleg nieuwe formulieren toe te voegen (meer toegespitst op de doelgroep).

Hoe werkt het digitaal aanvragen?
Wanneer u voor de eerste keer via ZorgDomein bij Ziekenhuis Rivierenland diagnostiek gaat aanvragen, vindt u Ziekenhuis Rivierenland als nieuwkomer misschien niet bovenaan de lijst. Dit verandert na het eerste gebruik. De bekende papieren aanvraagformulieren zijn omgezet naar digitale formulieren. Er is geprobeerd om een logische en herkenbare indeling aan te houden. De onderzoeken zijn waar nodig voorzien van instructies voor uzelf of de patiënt. U heeft aanvullende informatie dus altijd makkelijk bij de hand.

Waar vind ik meer informatie?
Het antwoord op veelgestelde vragen vindt u op onze website: Ziekenhuis Rivierenland - Veelgestelde vragen digitaal aanvragen 1e lijns diagnostiek
 
Waar kan ik terecht met andere vragen?
U kunt uw vraag stellen via het contactformulier, klik hier. De vragen komen binnen bij Connect. Onze medewerkers zullen uw vraag doorzetten naar de betreffende afdeling met verzoek om reactie of actie. Tevens kunt u binnen het specifieke aanbod van ZorgDomein klikken op het icoontje Feedback op aanbod. Ook deze vragen komen binnen bij Connect.
Digitaal Inloopspreekuur
Het kan even wennen zijn om uw weg te vinden in de aanvraagmodules in ZorgDomein. Om u hierin te ondersteunen en live bereikbaar te zijn voor uw vragen, kunt u “binnenlopen” bij een aantal digitale vragenuurtjes. Van de afdelingen radiologie, laboratorium, microbiologie, applicatiebeheer en Connect zitten mensen klaar om u te helpen.
Klik hier om deel te nemen aan de vergadering
 
Deze uitnodiging is voor 4 momenten, te weten:
  • Maandag 24 januari van 12:00 tot 13:00 uur
  • Woensdag 26 januari van 12:00 tot 13:00 uur
  • Maandag 31 januari van 12:00 tot 13:00 uur
  • Woensdag 2 februari van 12:00 tot 13:00 uur
Tien tips
Hieronder vindt u 10 tips die u helpen om snel en gemakkelijk met de aanvraagmodule te werken. De 10 tips staan ook op de website.
Handig
Met dit bewaarnummer heeft u binnen een paar klikken alle informatie en linkjes m.b.t. Ziekenhuis Rivierenland Diagnostiek binnen handbereik, vergeet deze dan ook niet op te slaan in uw mailbox of bewaar de link van deze nieuwsbrief bij uw favorieten! U kunt hem natuurlijk doorsturen naar andere medewerkers binnen uw praktijk die ook diagnostiek aanvragen.
 
Om u goed van dienst te kunnen zijn proberen wij ons relatiebestand continu actueel te houden. Wilt u ons daarbij helpen? Wijzigingen zoals nieuw e-mailadres, telefoonnummer, nieuwe en vertrokken collega’s kunt u te allen tijde aan ons doorgeven: connect@zrt.nl
 Dank voor uw medewerking!
Kijk voor meer informatie op www.ziekenhuisrivierenland.nl
Website
Copyright © 2022 Medisch Coördinerend Centrum Connect, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp