Copy

Recitals de Graduació

maig - juny


Un any més arribem  a final de curs i els alumnes del Centre Superior de Música Liceu celebren els seus Concerts de Graduació. Una ocasió única per gaudir del seu talent, entusiasme i acompanyar-los en un moment tan especial.
veure concerts i horaris >>

Música per Emmarcar MNAC

Dimecres 15, 22 i 29 de maig
19h - GRATUïT


Dins el cicle Música per Emmarcar que el Museu Nacional d’Art de Catalunya programa cada any, podreu gaudir de les actuacions dels conjunts d’alumnes del Centre Superior de Música Liceu:
 
DUO DE FLAUTA I GUITARRA  
Josep Rovira, flauta  i Bruna Escolà, guitarra
 
INDORA - QUINTET VOCAL 
Natalia Sanchez, Neus Llorens, Ainoa Aguilar, Marc Garcia, Roger Casanova
 
QUARTET GALA  
Laura Urteaga, violí; Neus Navarrete, violi; Patricia Gómez, viola; Inés de Juan, violoncel
 
més info >>

5pa’l Mundo

Universitat de Caldas (Colòmbia)
23 de maig, 20h - GRATUïT


Ensemble integrat per professors de la Universitat de Caldas (Colòmbia), alguns d'ells antics alumnes de la Fundació Conservatori Liceu i artistes de reconeguda trajectòria, amb experiència en diferents camps de la música que van des de el jazz i la música llatina fins al repertori simfònic. És precisament la convivència d'aquestes experiències, la que dóna identitat sonora a l'agrupació.
més informació >>

Properes Jams:

 

16/5 GORKA BENÍTEZ & alumnes del centre

23/5 GIULIA VALLE & alumnes del centre

30/5 GRAN ENSEMBLE LICEU dirigit per Toni Vaquer  & alumnes del centre

més informació>>

IMB Festival

18 de maig, de 15.30 a 23h
Sala Apolo

 
Festa final del Màster de Music Business on podràs participar en la presentació de tots els projectes finals que han liderat els alumnes del Màster. Música en directe, Talks amb grans professionals i Àrea Pro-Artistes on podràs impulsar la teva carrera musical!
reserva la teva entrada >>

Notícia destacada!

La Fundació Conservatori Liceu i la Fundació Grupo SIFU convoquen la primera beca a l’excel·lència musical per a alumnes amb diversitat funcional  seguir llegint >>

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube
FUNDACIÓ CONSERVATORI LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN

El seu email i dades personals consten en un fitxer titularitat del CONSERVATORI LICEU la finalitat del qual és la comunicació amb vostè. Si no vol continuar rebent aquests correus pot donar-se de baixa aqui