Copy
Nieuwsbrief 4 2021                                                              Bekijk deze digitale nieuwbrief in uw browser

De Sportraad Lochem brengt regelmatig een nieuwsbrief uit. Wij hopen dat u er nuttige informatie in kunt vinden en wensen u veel leesplezier.

U ontvangt automatisch de volgende uitgaven van de nieuwsbrief. U hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. Als u de volgende nieuwsbrieven liever niet ontvangt, dan kunt u zich eenvoudig afmelden onderaan deze nieuwsbrief.

Met Sportieve Groet,

Sportraad Lochem
www.sportraadlochem.nl

Sportraad Lochem doet mee aan de NOC*NSF Nationale Sportweek 2021

Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en bewegen: dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september 2021 om draait. Dat is ook hard nodig, want Nederlanders zijn sinds de coronacrisis minder fit en minder weerbaar geworden. De Sportraad Lochem grijpt de Nationale Sportweek daarom aan om het nieuwe sportseizoen te openen met allerlei sportieve activiteiten en wil samen met de lokale sportaanbieders iedereen inspireren (weer) te gaan sporten en bewegen.

Ontdek wat sport met je doet

Alle inwoners van de gemeente Lochem kunnen tijdens de Nationale Sportweek kennismaken met onze sportaanbieders en hun activiteiten.
 
Doe mee

Deze Sportweek staat in het teken van verschillende gratis sport- en beweegactiviteiten voor alle leeftijden. Zoek een leuke activiteit op www.sportraadlochem.nl uit die bij jou past en doe mee! 
 
Sport doet iets met je

Het thema van de Nationale Sportweek is dit jaar wederom ‘sport doet iets met je’. Richard Kaper, manager sportparticipatie bij NOC*NSF: "Tijdens de Nationale Sportweek dagen we iedereen uit om te ontdekken wat sport met je doet. Omdat Nederland als gevolg van de coronacrisis sportief tot stilstand kwam, is het extra belangrijk om nu te laten zien hoe leuk het is om te sporten en om te ervaren hoe toegankelijk sportclubs eigenlijk voor iedereen zijn. In september willen we zoveel mogelijk mensen helpen de weg (terug) naar de sportclub te vinden.”

Meer informatie
Wil je meer informatie over de Nationale Sportweek in de gemeente Lochem, kijk dan op www.sportraadlochem.nl. Wil je meer algemene informatie over de NOC*NSF Nationale Sportweek, kijk dan op: www.nocnsf.nl/nationale-sportweek

Agenda:

- Nationale Sportweek                                               17 t/m 26 september 2021
- Sportdag Onbeperkt Sportief                                   22 september 2021

Het bestuur van de Sportraad Lochem:

Waarnemend voorzitter: Herman Lensink
Penningmeester: Herman Lensink
Secretaris: Hans-Paul Simons
Notulist: Hans-Paul Simons
Sportiviteit, Respect
& Aangepast Sporten: Betsy van Huizen
Algemeen bestuurslid: Henk Hannessen
Aspirant bestuurslid: Erwin Hengeveld

Voor vragen of andere zaken kunt u Tom Kleissen bereiken via de Sportraad Lochem (Dr. Rivestraat 1, boven de bibliotheek Lochem).

tomkleissen@sportraadlochem.nl
06-53519369
www.sportraadlochem.nl
www.sportverkiezinglochem.nl

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief? Dan kunt u eenvoudig een mail sturen naar tomkleissen@sportraadlochem.nl. Als u ook uw naam en woonplaats vermeldt, dan stellen wij dat op prijs.
 

Twitter
Facebook
Website
U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u uw e-mail aan ons heeft afgegeven. Wilt u zich uitschrijven, dan kan dat via de link uitschrijven   

Email Marketing Powered by Mailchimp
Copyright © *|2020|* *|Sportraad Lochem|*