Copy
Informasjon fra vilbli.no
Vis denne e-posten i nettleseren
www.pedlex.no
Følg vilbli.no på Facebook!

Her vil vi legge ut informasjon om hva som er nytt i videregående opplæring. I tillegg vil vi jevnlig legge ut informasjon om utdanninsgsprogrammene, utdrag fra intervjuer, tips til søkerne og annet nyttig stoff.

Del facebooksiden med lærere, elever og foreldre!
www.facebook.com/vilblino
Fagtilbud og programområdetilbud 

Oversikt over skoletilbud for 2017-2018 er tilgjengelig på vilbli.no. Det gjelder både hvilke programområder skolene tilbyr, og hvilke fag de ulike skolene tilbyr.
Flere minoritetsspråk på vilbli.no

Utdanningsprogrambeskrivelsene, quiz og «Hva kan passe for deg?»-oppgavene er oversatt til 21 språk på vilbli.no.

I venstremenyen finner du også «Introduksjon til videregående opplæring» med mer informasjon om videregående opplæring på fem språk. Tekstene er tilrettelagt med tanke på minoritetsspråklige elever og foresatte som ikke har tilstrekkelige norsk- og engelskferdigheter. Vi har valgt ut sentral informasjon om videregående opplæring og oversatt til følgende språk:
  • Arabisk
  • Dari
  • Polsk
  • Somali
  • Tigrinja
  • Engelsk
Last ned hefte i pdf-format

Hele innholdet under «Introduksjon til videregående opplæring» kan lastes ned i pdf-format. Beskrivelsene av utdanningsprogrammene er flettet inn i pdf-en slik at du kan skrive ut informasjonen som et komplett hefte som kan deles ut til minoritetsspråklige søkere og deres foresatte.

Eksempel:
Last ned heftet med introduksjon til videregående opplæring på arabisk.
 

Fylkenes informasjonstjeneste for søkere til videregående opplæring

post@vilbli.no

Følg vilbli.no på Facebook