Copy
Afegeix l'adreça comunicacio@saludyfamilia.es als teus contactes per tal de rebre correctament els nostres butlletins 
Clica aquí si no visualitzes correctament el butlletí
Associació Salut i Família                                                           Butlletí nº 74- Març 2017
Participació a les Jornades del Banc del Temps i l'economia del bé comú
 
La coordinadora de la xarxa dels Bancs del Temps de l'Associació Salut i Família, la Sra. Josefina Altés va participar en les Jornades del Banc del Temps i l'economia del bé comú que es van desenvolupar els dies 17 i 18 de febrer a València amb la xerrada 'Com fomentar la cultura de l'intercanvi a les escoles: La creació dels Banc del Temps Escolar' i la xerrada 'Passat, present i futur dels Bancs del Temps: La importància del treball en xarxa a nivell nacional i europeu'; organitzades per la 'Red de intercambios' i el servei jesuita per a migrants de València.
Formació per a secretaries del Banc del Temps. Nivell II. Intercanvi d'experiències

 
L'Associació Salut i Família organitza el taller d'intercanvi d'experiències, una formació de segon nivell per a les secretaries. Aquesta formació serà el dissabte 18 de març de 10 a 14h a la seu de l'Associació Salut i Família, C/Via Laietana, 40. 
Constarà de dues parts, una primera adreçada a la problemàtica en la gestió diària de la Secretaria del Banc del Temps i una segona  enfocada a la dinamització de persones usuàries. Ambdues parts a càrrec de la coordinadora de la Xarxa de Bancs del Temps, Josefina Altés. 

PROGRAMA

Més informació: jaltes@saludyfamilia.es
Suma igualtat: Oportunitats i espais per a la convivència ciutadana
El Projecte integral SUMA IGUALTAT desenvoluparà el treball en xarxa i activarà sinergies entre les administracions i serveis públics, les organitzacions socials i les associacions d'immigrants a totes i cadascuna de les àrees d'intervenció als barris del Fondo, Santa Rosa i Raval de Santa Coloma de Gramenet, tot enfortint la presència del Banc del Temps de Santa Coloma i el Banc del Temps Escolar.
L'Associació Salut i Família instal·larà una carpa informativa a la Festa de Primavera que es farà al Municipi per Sant Jordi.
XVè aniversari del Banc del Temps del Bon Pastor

La Celebració pròpiament serà el divendres 10 de març a les 18:00h, entre altres actes: Actuació Castanyoles replicades i cantades. Coral Amics del Bon Pastor. Gran ballada de  Sardanes, i un pica-pica i el dissabte 11 de març es farà un dinar de germanor, i el dijous 9 de març a les 18:00h, una visita comentada a les Exposicions, Racó de la Poesia Poesies Recitades i Cantades. Sainet Teatre. Amb la col·laboració de l'Associació Salut i Família. Tothom hi és convidat.
 Segona Festa dels Temps

L'equip coordinador de la Festa dels Temps prepara la segona edició dels temps, coincidint amb el desè aniversari del Banc del Temps de la Barceloneta. 
Informació: festadeltemps@gmail.com

SORTIDES A L'AUDITORI  


Usuaris i usuàries dels Bancs del Temps de la xarxa coordinadoa per l'Associació Salut i Família assistiran al concert  Romeu i Julieta que es farà el dia 26 a les 18h a la sala 1 de l'Auditori. 
Aquesta sortida es fa en col·laboració amb el Programa Apropa Cultura.
 
Nou Banc del Temps a Mira-Sol (Sant Cugat)

El municipi de Sant Cugat del Vallès obrirà un tercer Banc del Temps a la Xarxa de Bancs del Temps al districte de Mira-Sol. La seu estarà al propi Casal de Mira-Sol. Amb aquesta inauguració ja seràn tres els Bancs del Temps de Sant Cugat, juntament amb el de Sant Cugat, amb seu a la Casa de Cultura i el Banc del Temps de l'Escola Turó Can Matas gestionat per l'AMPA.
Taller de Country del Banc del Temps de Gavà

El Banc del Temps de Gavà organitza el dia 16 de març a les 18:30h un taller de Country a càrrec de Rosa Tintoré (usuària) al Casal Municipal Sant Jordi (Rbla. Joaquim Vayreda,31) 
Mercat d'intercanvi de segona mà al Banc del Temps de Vilanova i la Geltrú 

El Banc del Temps de Vilanova i la Geltrú prepara un mercat d'intercanvi de segona mà. Es podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre entre particulars objectes de segona mà. Serà el diumenge 5 de març a la Rbla Sant Jordi. de 10 a 14 h.
A més, faran una caminada el 18 de març al far de Sant Cristòfol de Vilanova, una sortida de 10 km (unes 4hores),  Aquesta és una proposta de Ramon Zambrano, usuari del Banc del Temps.

 
Mercat d'intercanvi de primavera al Masnou 

El Banc del Temps del Masnou organitza el mercat d'intercanvi de la Primavera 2017. Seran els dies 1 i 2 d'abril (dissabte i diumenge) a l'Espai Cívic els Vienesos del C/Segarra, 12. 

Es podrà intercanviar roba, bijuteria i complements, bosses i sabates, joguines, roba de la llar. El sistema es farà per mitjà de punts; per cada peça que s'aporti es rebran punts bescanviables al mateix mercat.
També es comptarà amb la presència de la ONG 'Llibre Solidari'  

 
Propera sortida del Banc del Temps de Cambrils 
 
El Banc del Temps de Cambrils organitza la propera excursió per al dimarts 28 de febrer, al Montmell, la sortida serà a les 8:15 des del pàrquing del costat de l'antic Lidl de Cambrils. Dissabte, dia 2 de febrer ja van fer una sortida al Pont d'Armentera i Pla de Santa Maria. Un indret preciós amb una gran quantitat de cases de pedra seca. Van acabar la sortida a l'esglèsia romànica del Pla de Santa Maria, en total 4km de bona companyia. 
El Banc del Temps de Guipúscoa fa les seves primeres passes 
 
El Banc del Temps d'Oñati (Guipúscoa) està preparat per fer les primeres passes de la ma de 'BiziPoz', un programa d'envelliment actiu que va cloure la segona edició a començaments del mes de febrer. Segons informa  Notizias de Guipuzcoa
Nou Banc del Temps a Navarra
Médicos del Mundo de Navarra impulsa la posada en marxa d'un Banc del Temps en el barri de La Milagrosa. Cinc persones vinculades al projecte van assistir a la formació celebrada el 28 de gener a l'Associació Salut i Família. 
INTERNACIONAL

L'Associació italiana dels Bancs del Temps convoca el primer concurs de fotografia 


L'Associazione Nazionale Banche del Tempo convoca el primer concurs fotogràfic i literari sobre els viatges en el temps i Els intercanvis de temps, sentiment i records. 

Aquest concurs s'organitza amb motiu del desè aniversari de la seva creació 
PROJECTE SUBVENCIONAT PER:
 
Més informació a la pàgina de facebook
Facebook
Twitter
Banc del Temps Escolar
Pàgina web
Copyright © 2017 Associació Salut i Família, All rights reserved.


cancel·la la subscripció    modifica la subscripció 

Email Marketing Powered by Mailchimp