Copy
Hartekind Nieuwsbrief November 2017
Is deze mail niet goed leesbaar?
Bekijk 'm
hier in je browser.

Evenementen 2018

Ook in 2018 organiseren we weer mooie sportevenementen waarmee we sponsorgeld ophalen met als doel de overlevingskansen en kwaliteit van leven van hartekinderen te verbeteren.
Zo kun je op 26 januari 2018 schaatsen tijdens de alternatieve elfstedentocht op de Weissensee, kun je op 16 juni 2018 een obstacle parcours afleggen tijdens de Hartekind Challenge, kun je op 1 juli 2018 wielrennen tijdens de Tour d’Utrecht en kun je op 23 september 2018 de 10 Engelse mijl hardlopen tijdens de Dam tot Damloop. Geef je nu alvast op via de website of via info@hartekind.nl.

Bekijk hier het Hartekind Challenge verslag 2017!

Kerstkaarten sturen en oliebollen bakken

Ben je net zo dol op de feestdagen als wij? Combineer ze eens met een actie voor Hartekind!
Stuur bijvoorbeeld, in plaats van een papieren kerstkaart, een digitale Hartekind kerstkaart en doneer het bedrag wat je normaal aan kerstkaarten uitgeeft aan Hartekind.
Of ga oliebollen bakken op 31 december en verkoop die aan al je vrienden, familie, buren en omgeving. De opbrengst doneer je aan Hartekind.
Wil je meer informatie over deze 2 acties? Kijk hier op onze website!


Velocity onderzoek

Momenteel werven we HART voor het Velocity onderzoek. Wil je weten wat het Velocity onderzoek voor hartekinderen kan betekenen? Kijk hier op onze site en bekijk onderstaand filmpje.

Velocity onderzoek Stichting Hartekind

Word vrijwilliger

Draag je Hartekind een warm hart toe en wil je ook bijdragen aan onderzoek? Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze organisatie. We zoeken bijvoorbeeld vrijwilligers voor onze Facebook- en website-redactie. Of wordt regio coördinator en help ons in je eigen regio.
Bekijk hier al onze vrijwillige vacatures, leuk als je ons team komt versterken!


We houden je graag regelmatig op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Hartekind. 

Wil jij je persoonlijke verhaal delen in onze nieuwsbrief of op de site? Dan kun je dat via info@hartekind.nl doorgeven.
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Instagram
Copyright © 2017 Stichting Hartekind, All rights reserved.

voeg ons aan je adresboek toe
uitschrijven
e-mailgegevens aanpassen