Copy
Lees over cybercrime, de nieuwe richtlijn Fondsenwervende organisaties en ontwikkelingen rond de ANBI-status.
Nieuwsbrief online bekijken
SEPTEMBER 2019

Hierbij ontvangt u de nieuwe uitgave van onze digitale nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief houden we u periodiek op de hoogte van actualiteiten. 

Column: Pieter Ablas

‘Voor je het weet is het Kerst’. Op het moment dat ik dit schrijf, zijn de temperaturen nog zeer aangenaam en lijkt de kou en de eindejaarsperiode nog ver weg. Toch is september hét moment om de focus aan te scherpen en te controleren of we op de goede weg zijn.

LEES VERDER

Gezelschap voor de filantropie

Eerder informeerden wij u over het nieuwe Gezelschap voor de Filantropie: een uniek nieuw samenwerkingsverband met professionals voor de goede doelensector. Het gezelschap stelt zich graag uitgebreider voor: wie we zijn, wat we doen en welk eerst volgend evenement voor u op de planning staat. 

LEES VERDER

Sector in ontwikkeling

De filantropische sector blijft in ontwikkeling, niet in de laatste plaats ook vanwege de diverse externe factoren waarmee de sector te maken heeft en/of krijgt. Lees hier de meest recente ontwikkelingen.

LEES VERDER

ANBI-nieuws Prinsjesdag 2019

Het belastingpakket 2020 dat onlangs op Prinsjesdag gepresenteerd is bevat weinig nieuws voor ANBI’s. De meeste veranderingen voor ANBI’s waren al eerder bekend, maar gaan nog niet in per 2020. We zetten de belangrijkste wijzigingen voor u op een rij.

LEES VERDER

In gesprek met: Joeke van der Mei van het Bartiméus Fonds

We maken kennis met Joeke van der Mei van het Bartiméus Fonds. Het Bartiméus Fonds is er voor alle mensen in Nederland die slechtziend of blind zijn. Ook als ze een meervoudige beperking hebben of problemen ervaren met zien door bijvoorbeeld niet aangeboren hersenletsel.

LEES VERDER
Extra Nieuws

Berrie Tromp is per september 2019 tekeningsbevoegd accountant geworden.

We zijn daar erg blij mee. Berrie heeft de afgelopen jaren binnen WITh zich ontwikkeld tot een eindverantwoordelijk professional. Gezien de groei van WITh is Berrie een welkome aanvulling in het accountantsteam.

U ontvangt deze e-mail omdat u bent opgenomen in de verzendlijst van WITh accountants. 
U kunt zich hier uitschrijven.