Copy

Nieuwe website

Jaargang 10 - nummer 1

Website vernieuwd

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de ontwikkeling van onze nieuwe site. Het uiterlijk heeft een modern jasje gekregen. Verder hebben we de site geschikt gemaakt voor mobiele telefoons en je tablet. Menuprogramma is aanpast en alle informatie op de site is opnieuw bekeken en indien nodig herschreven. De actuele nieuwsitems kun je nu vinden in de rechterkolom of op de homepagina.
De site kun je gewoon vinden op ons oude adres: www.aman-iman.nl
Het is mogelijk dat je de nieuwe site niet meteen kunt bekijken. De oplossing is heel simpel even je geschiedenis in je internet browser verwijderen, opnieuw opstarten en dan moet de site het helemaal doen.


 

Bevrijdingsfestival en El Dunya 2018.

Op zaterdag 5 mei waren wij weer van de partij op het bevrijdingsfestival in Roermond. Het Munsterplein was voor die dag weer omgetoverd tot het Vredesplein. Een leuke markt met verschillende kraampjes uit verschillende landen, Kunstbende verzorgde weer de muzikale omlijsting, een workshop voor jong en oud en de veteranen waren ook weer aanwezig. Weer een hele mooie en gezellige dag geweest. Zondag 5 mei 2019 zijn wij weer van de partij.

 
Hemelvaartsdag is traditioneel de laatste jaren het El Dunya festival in het Stadspark Onze Lieve Vrouwewal te Maastricht. Dit jaar stonden wij weer met onze kraam met heel veel Fairtrade producten uit Niger. Even dacht iedereen dat het weer roet in het eten zou gooien, maar ’s middags kwam zowaar het zonnetje schijnen. De opbrengst gaat rechtstreeks naar onze projecten in Inadougoum en alle dorpen in de omgeving.
Als vanouds een gezellig en leuk festival, dat nog jaren mag blijven bestaan in een prachtige omgeving en met heel veel leuke ontmoetingen.
Volg Aman-Iman op Facebook       Volg Abakoula op Twitter       Doorsturen 
Stichting Aman-Iman
Heerdergroenweg 43
6224 JL Maastricht
Nederland
+31 (0)6-20020460
info@aman-iman.nl 
afmelden
Email Marketing Powered by Mailchimp