Copy

Proost Mestreech

Jaargang 10 - nummer  3

Vrijwilligers gezocht

De organisatie van Proost Mestreech heeft ons benaderd. Zij willen straks een deel van hun winst aan onze stichting doneren. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee.

De voorzitter Jan Muijs van Stichting Evenementen Maastricht heeft ons gevraagd of wij vanuit ons achterban vrijwilligers kunnen leveren voor dit grote evenement in Maastricht. 
Dit schreef hij in zijn mail aan ons:

“De vrijwilligers worden geacht alle voor horeca voorkomende werkzaamheden te verrichten, daarbij kan onderscheid worden gemaakt tussen het tappen van de bieren, bestellingen van bezoekers doorgeven en uitgeven, het in ontvangst nemen van de betaling in munten, spoelen van glazen verzorgen van frisdranken etc. etc.
De vrijwilligers krijgen persoonlijk, per dagdeel zij een proefkaart t.w.v. € 25,00 voor tijdens PROOST MESTREECH. 
Mochten er vrijwilligers zijn die gedurende de op- en afbouw, dus dinsdag woensdag en donderdag en de maandag na afloop beschikbaar zijn, zijn zij van harte welkom.
Voor deze vrijwilligers geldt dezelfde regel voor wat betreft de uren.”


Heb je interesse stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar info@aman-iman.nl , met daarin je naam, woonadres, geboortedatum emailadres en telefoonnummer. Verder wil de organisatie dat de vrijwilligers herkenbaar zijn d.m.v. een T-shirt, dus geef ook even de maat door. Heel belangrijk is natuurlijk om te weten welke dagdelen je zou kunnen helpen.

 

Volg Aman-Iman op Facebook       Volg Abakoula op Twitter       Doorsturen 
Stichting Aman-Iman
Heerdergroenweg 43
6224 JL Maastricht
Nederland
+31 (0)6-20020460
info@aman-iman.nl 
afmelden
Email Marketing Powered by Mailchimp