Copy
View this email in your browser

NIEUWSBRIEF MOY FA 2019
Juli | Augustus

IN MEMORIAM

M.J. Kwee-Soeng

Op zaterdag 1 juni j.l. is mevrouw M.J. Kwee-Soeng, moeder van Mary en schoonmoeder van Akuen, overleden te San Javier in Spanje. Ze is 87 jaar geworden en heeft een kort ziekbed gehad.
In de jaren tachtig en negentig kwam zij regelmatig met haar man, velen nog welbekend, naar Axel; beiden waren vanaf het begin actief betrokken bij het reilen en zeilen van  Moy Fa. Ze was, als ze in Axel kwam logeren, vaak aanwezig in het restaurant en was geliefd door familie, vrienden  en het personeel om haar levenslust en humor.
Regelmatig ging ze mee op vakantie, zo ook afgelopen mei… maar daar belandde ze met een fatale aandoening in het ziekenhuis. Op 17 juni j.l. was er een mooie en liefdevolle afscheidsdienst voor haar in Utrecht. Wat zal ze gemist worden!

FER-SEIZOENSMENU

Het komende kwartaal – juli, augustus en september – bieden wij u het alom geliefde Seizoensmenu in een vernieuwd jasje aan. Deze keer een verfrissende culinaire creatie met een zomers tintje, kortom… een menu dat u niet mag missen!

Bekijk menu

THEMABUFFET INDONESIË

Op vrijdag 19 juli
aanvangstijd 18.30 uur

In verband met de zomersluiting bieden wij u het maandelijkse themabuffet eerder aan.
De Indonesische keuken is zo divers als het land zelf.  Het belangrijkste aspect van zowel de traditionele als de moderne Indonesische keuken is ongetwijfeld het gebruik van een enorm assortiment specerijen, kruiden, vruchten, grassen, wortelstokken, vissen en garnalen. Alles draait om contrast en evenwicht; tegenover iedere zoete smaak staat er een zure of zoute smaak, iedere scherpe specerij wordt gecompenseerd door iets koels en verfrissends.

Bekijk menu

ZOMERSLUITING   

22 juli tot en met 2 augustus 

Tijdens de zomervakantie zijn wij gesloten van maandag 22 juli  tot en met vrijdag 2 augustus.
Op zaterdag 3 augustus zijn we vanaf 16.00 uur weer geopend en bent u weer een heel jaar van harte welkom!

AZIATISCH THEMABUFFET

Met gerechten uit: Japan, Thailand, Indonesië en China
op vrijdag 30 augustus
aanvangstijd 18.30 uur

De JAPANSE keuken is zowel een lust voor het oog als een streling voor de tong en in de de THAISE keuken vormt elk gerecht een verfijnd evenwicht tussen krachtige smaken, van zoet tot zuur tegelijkertijd. De CHINESE keuken creëert uitgebalanceerde gerechten vanuit de variëteit aan vers vlees en groenten en tot slot is de INDONESISCHE keuken een van de meest inspirerende keukens ter wereld met haar tropische verscheidenheid aan producten.
Kortom: genieten!

Bekijk menu
Facebook
Facebook
Moyfa.com
Moyfa.com

Tot slot treft u onze aangepaste openings- en sluitingstijden aan.

Hemelvaart donderdag 30 mei
Dinsdag 11 & woensdag 12 juni
Open vanaf 16.00 uur
Gesloten
 

Vooraankondiging zomersluiting

Maandag 22 juli tot vrijdag 2 augustus
Zaterdag 3 augustus
Gesloten
Open vanaf 16.00 uur
 

Met vriendelijke groet,
Akuen en Mary Liu

Reserveren is gewenst

 

Extra parkeergelegenheid

Met toestemming van de Protestantse Kerk in de Koestraat te Axel mogen wij gebruik maken van hun parkeerterrein in de Oosterstraat, naast de Kerk en tegenover Bart Optiek.

Share
Forward to Friend
Copyright © 2014 Moy Fa, Alle rechten voorbehouden


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp