Copy
View this email in your browser

NIEUWSBRIEF MOY FA 2020
Maart | April

FER-SEIZOENSMENU 1 & 2

Tot eind maart kunt u nog komen genieten van het eerste Seizoensmenu van dit jaar, een wisselend en geliefd menu dat u ieder kwartaal een nieuwe culinaire creatie brengt. Vanaf begin april bieden wij u drie maanden lang het tweede Seizoensmenu van 2020 aan, een diner in lentesfeer dat uw verwachtingen zal overtreffen!

Bekijk menu 1e kwartaal
Bekijk menu 2e kwartaal

NIEUW!!! VERRASSINGSMENU ‘TO SHARE’  

De Oosterse eetgewoontes stoelen op een lange traditie, waarbij samen aan tafel, samen eten en samen delen een goed gebruik zijn. Het nieuwe 4-gangen VERRASSINGSMENU TO SHARE biedt u  een unieke ervaring en een culinaire belevenis met oosterse smaakexplosies! Iedere gang brengt u een heel aantal kleine authentieke gerechtjes, uitgeserveerd op schaaltjes en bordjes. Deze manier van samen eten en samen delen zal u beslist bevallen en imponeren!

De prijs van dit menu is € 45,- p.p. en het zal Akuen’s Carte Blanche, met de verrassende gerechten die daarbij hoorden, gaan vervangen. Gelieve per tafel te bestellen, waarbij de gerechten uiteraard worden aangepast aan het aantal personen.

Verrassingsmenu 'To Share' reserveren

THEMABUFFET INDONESIË

Op vrijdag 27 maart 
Aanvang: 18.30 uur

De Indonesische keuken is zo divers als het land zelf en haar culinaire specialiteiten vinden hun oorsprong in de vele aparte eilandkeukens. Het belangrijkste aspect van zowel de traditionele als de moderne Indonesische keuken is ongetwijfeld het gebruik van het enorme assortiment aan specerijen, kruiden, vruchten, grassen, wortelstokken, vissen en garnalen.
Alles draait om contrast en evenwicht!

Bekijk menu

INFO: THEATERTOURNEE GUILTY PLEASURES

04 april in De Mythe te Goes
11 april in de Stadsschouwburg te Middelburg
18 april in het Scheldertheater te Terneuzen
(kaarten € 15,- via: www.zeelandtheaters.nl)

De opbrengst van het BENEFIETDINER, dat op 20 maart 2019 bij Moy Fa werd gehouden, resulteert binnenkort in een groots THEATERTOURNEE met maar liefst drie voorstellingen.
“Vocal Band FLASHBACK! brengt samen met de band POCOLOCO een wervelende show met verrassende popsongs, die uw guilty pleasures tot leven kunnen brengen. De opbrengst gaat volledig naar de STICHTING KINDERDIABETES. Vandaar dat ook een kinderkoor, bestaande uit kinderen die met deze ziekte te maken hebben, deze avond samen met FLASHBACK! enkele nummers zal zingen.”

EERSTE EN TWEEDE PAASDAG   

op zondag 12 en maandag 13 april
 

Graag verwennen wij  u tijdens de Paasdagen van 2020 met bijvoorbeeld het nieuwe Verrassingsmenu TO SHARE, het tweede FER-Seizoensmenu van dit jaar of met een overheerlijke rijsttafel. Uiteraard blijft er ook de keuze van de uitgebreide menukaart.
Tijdig reserveren is gewenst.
Dinsdag 14 april en woensdag 15 april gesloten
Donderdag 16 april weer geopend vanaf 17.00 uur

AFHAALSERVICE MET FORMULIER

Tijdens de Paasdagen en op Koningsdag
 

Om de wachttijden tijdens de Paasdagen en op Koningsdag op een aangename manier te beperken, werken wij bij voorkeur met een afhaalformulier, dat u kunt invullen en/of downloaden via www.moyfa.com
Graag twee of uiterlijk één dag voordien aan te leveren en/of door te mailen. 
 
Bekijk afhaal menu

AZIATISCH THEMABUFFET

 

Met gerechten uit: JAPAN, THAILAND, SINGAPORE, INDONESIË en CHINA
Op vrijdag 24 april                                 
Aanvang: 18.30 uur
 

Een multicultureel themabuffet met Oosterse gerechten: vers, kleurrijk en bijzonder smaakvol!
De JAPANSE gerechten zijn zowel een lust voor het oog als een streling voor de tong; de THAISE brengen een verfijnd evenwicht tussen krachtige smaken en de gerechten uit de Aziatische metropool SINGAPORE zijn een feest voor alle zintuigen. De CHINESE keuken creëert uitgebalanceerde gerechten vanuit de variëteit aan vers vlees en groenten en de inspirerende INDONESISCHE gerechten weerspiegelen de tropische verscheidenheid.
Kortom: genieten dus!

 
Bekijk menu

KONINGSDAG 2020 - MAANDAG 27 APRIL
 

Op Koningsdag viert heel Nederland feest! De nationale feestdag staat in het teken van saamhorigheid en wordt gevierd met allerlei activiteiten en vrijmarkten, ook in Axel.  Vanaf 16.00 uur kunt u bij Moy Fa terecht voor een feestelijk diner of voor een smaakvol afhaalmenu.
Bestellingen graag via het Afhaalformulier. 
 
Dinsdag 28 en woensdag 29 april gesloten.
Donderdag 30 april weer geopend vanaf 17.00 uur.
 
Bekijk afhaal menu

WERKEN BIJ MOYFA 
 

Graag stellen wij u in de tweemaandelijkse Nieuwsbrief voor aan diverse personeelsleden van Moy Fa, zowel uit het restaurant als uit de keuken. We beginnen met Chantal, Guo en Elena.

CHANTAL 
 

Chantal werkt al 23 jaar in de horeca waarvan ruim acht jaar bij Moy Fa. Ze is moeder van twee kinderen, een jongen van 13 en een meisje van 10 jaar. Naast de horeca heeft ze een grote liefde voor uiterlijke verzorging, beauty en cosmetica. Enkele jaren geleden heeft ze meerdere diploma’s op dit gebied behaald.
Wanneer ze haar favoriete Moy Fa-gerecht zou moeten benoemen wordt het lastig, maar uiteindelijk kiest ze toch voor ‘Sze-Chuen Ngau’  (ossenhaas met groente in een lichtpikante saus, op teppan bereid).
Onze gasten zou ze heel graag ‘Chow Sam Sin’ willen aanraden; een prachtig gerecht met diverse vissoorten in oestersaus.
Voor een goede carpaccio mag je haar wakker maken en haar favoriete witte wijn bij Moy Fa is Chenin Blanc 21. Deze aromatische Zuid-Afrikaanse wijn smaakt intens en je proeft er perziken en nectarines in samen met een vleugje amandel en honing. Deze wijn is goed te combineren met bijna alle gerechten van Moy Fa. Haar favoriete rode wijn is de Valpolicella Ripasso van Tommasi, vol van smaak met een kruidig parfum van zwarte peper en hinten van rozijnen. De dieprode kleur sluit mooi aan bij meerdere vleesgerechten van onze kaart.

GUO  (ERWIN)
 

Guo werkt al ruim 15 jaar met plezier bij Moy Fa en vindt het vooral leuk omdat hij veel creativiteit in zijn werk kan stoppen. Hij kan het goed vinden met alle collega’s, waarmee hij een sterke band heeft opgebouwd en dat alles maakt de werksfeer prettig! Als wij hem vragen welk gerecht hij het leukst vindt om te maken dan zijn dat de afzonderlijke gerechten van het Verrassingsmenu To Share. Hierin krijgen zijn kookkunsten vrij spel en op deze manier kan hij onze gasten meerdere gerechten laten proeven. 
Zelf is hij dol op sushi’s; die zijn  vers, snel en gemakkelijk te bereiden en vooral ook erg lekker.
Hij heeft in de voorbije jaren bij Moy Fa veel geleerd, zowel op culinair als op praktisch gebied: speciale gerechten en werkwijzen en werken onder druk wanneer de avonden goed bezet zijn in het restaurant of in geval van cateringen.
 
Guo is in zijn vrije tijd het liefst samen met zijn familie. Hij is erg sportief; van sporten krijgt hij verfrissende ideeën. Zijn hobby’s zijn dan ook basketballen, hardlopen, tafeltennis én Chinees schaken.

ELENA 

Elena werkt bijna twee jaar bij Moy Fa en geniet van elke dag die ze komt werken. Het meest speciaal vindt ze  dat Moy Fa haar tweede ‘familie’ is geworden, waarmee ze vele leuke dingen mag beleven.
Ze weet nog steeds niet welk Moy Fa gerecht ze het liefst eet, maar haar keuze voor het afhaalmenu is steevast het ‘weekmenu’; dat biedt iedere week nieuwe verrassingen. IJsjes maken is voor haar écht een feest en bij het creëren van haar favoriete dessert ‘IJs Moy Fa’ kan ze zich helemaal uitleven. Én kinderijsjes maken samen met kindjes!
Ze heeft in die twee jaar al heel wat leermomenten gehad bij Moy Fa en er zullen er vast nog meer volgen. Met nieuwe ervaringen thuiskomen is geweldig!
Elena geeft aan dat ze als een verlegen meisje binnenkwam bij Moy Fa en dat ze vooral heeft geleerd om meer uit haar schulp te komen, mensen aan spreken en meer te durven. Ook gestructureerd en netjes werken leert ze bij Moy Fa, een aanpak die haar voordeel biedt bij haar studie-indeling.
Wanneer ze vrij is doet ze het liefst gezellige dingen samen met haar familie en vrienden, zoals lekker lunchen, een dagje uit en niet te missen op de lijst.. winkelen! Bankhangen en Netflixen is ook een hobby.

 
Facebook
Facebook
Moyfa.com
Moyfa.com

Met vriendelijke groet,
Akuen, Mary & Denise Liu

Reserveren is gewenst

 

Extra parkeergelegenheid

Met toestemming van de Protestantse Kerk in de Koestraat te Axel mogen wij gebruik maken van hun parkeerterrein in de Oosterstraat, naast de Kerk en tegenover Bart Optiek.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDENMaandag 13 april       Tweede Paasdag                    geopend vanaf 13.00 uur
14 en 15 april             Dinsdag& woensdag               Moy Fa gesloten
Vanaf 16 april             Donderdag                              geopend vanaf 17.00 uur
Maandag 27 april       Koningsdag                             geopend vanaf 16.00 uur
28 en 29 april             Dinsdag en woensdag            gesloten
Vanaf 30 april             Donderdag                              geopend vanaf 17.00 uur

Share
Forward to Friend
Copyright © 2014 Moy Fa, Alle rechten voorbehouden


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp