Copy
View this email in your browser
Hvert andet år er venskabskommunerne Kommuneqarfik Sermersooq og Aalborg Kommune vært for arrangementet "AalborgDage i Nuuk" og "GrønlandskeDage i Aalborg". Begivenheden skifter mellem Aalborg og Nuuk, og i år er dagene i Nuuk. Programmet for dette års AalborgDage i Nuuk er tredelt med et politisk-, et erhvervsmæssigt-, og et kulturelt spor. 

Formålet med dagene er at sætte fokus på fremtidige muligheder i et fortsat samarbejde på tværs af sektorer, landegrænser og organisationer, og er en mulighed for kulturen, virksomheder og politikere på tværs af Atlanten for at netværke og dyrke relationer.

Invitationen henvender sig til kulturlivet, politikere og virksomheder, i Nuuk og Aalborg.
TILMELD DIG AALBORGDAGENE HER
PROGRAM
Årets program indeholder politiske aktiviteter, erhvervsarrangementer herunder en erhvervskonference, virksomhedsbesøg og muligheder for B2B møder. Den kulturelle del af AalborgDagene byder på noget ganske særligt, blandt andet ved deltagelse af Aalborg Symfoniorkester.


Programmet planlægges løbende, og du vil efter din tilmelding blive kontaktet af arrangørerne i forhold til deltagelse i specifikke arrangementer. Programmet er som følgende:
REJSEN
For deltagere fra Aalborg arrangeres en samlet delegationsrejse med afgang 14. august og retur 18/19 august. Ved tilmelding tilkendegives hvorvidt du ønsker at benytte rejsedatoerne eller selv arrangere rejsen. Rejsen sker for egen regning.

Fra Aalborg Kommune deltager magistraten og direktørgruppen, repræsentanter fra erhvervslivet samt kulturen. Fra Nuuk deltager repræsentanter fra Udvalg for Økonomi og Erhverv, formænd for de øvrige udvalg, erhvervslivet og kulturen.
DEADLINE FOR TILMELDING: 28. juni 2019
Du kan tilmelde dig ved at trykke på nedenstående tilmeldingsknap.
TILMELD DIG AALBORGDAGENE HER
Har du yderligere kommentarer eller spørgsmål, kan du kontakte arrangørerne direkte her: Skriv til arrangørerne.