Copy
ACTIVITATS DESTACADES
Nit dels Museus 2018 al CDMT: portes obertes

Durant la Nit dels Museus el CDMT obre les seves portes en horari de tarda i de nit, per tal que pugueu recórrer les exposicions i participar de les activitats programades en motiu d’aquest esdeveniment internacional.

→ Més info

Nit dels Museus 2018 al CDMT: participació d'sketchers

Durant la Nit dels Museus d’enguany comptarem amb la participació d’sketchers que pertanyen a un moviment internacional creat pel periodista i il·lustrador Gabriel Campanario, resident a Seattle 

→ Més info

Nit dels Museus 2018 al CDMT: joves promeses del disseny i la moda

Com a experiència singular i innovadora d’aquesta Nit dels Museus 2018, hem convidat a joves estudiants de diverses escoles de disseny i moda. Es tracta de joves promeses que s’han ofert voluntàriament a compartir amb el públic part del seu procés creatiu.

→ Més info

Nit dels Museus 2018 al CDMT: visita el Taller de restauració tèxtil

El CDMT compta amb un taller de restauració de 200 m2, equipat per portar a terme tractaments de restauració de peces de tipologia molt diversa tant pel que fa a dimensions i estructures com a problemàtiques de conservació. És un servei obert a altres museus, entitats i particulars.

→ Més info

Nit dels Museus 2018 al CDMT: actuació musical de "The Trëmens"

La música és una bona manera de celebrar la nostra Nit internacional. En aquesta ocasió actuarà un grup de joves estudiants de l’Aula de Música de Terrassa una escola que contempla l’ensenyament musical d’una manera dinàmica, amena i seriosa, amb la finalitat de compartir aquest llenguatge mitjançant la música en viu.

→ Més info

Copyright © 2018 Connecterrassa, All rights reserved.


Vols canviar la forma de rebre els nostres butlletins?
Pots 
ACTUALITZAR LES TEVES PREFERÈNCIES o donar-te de baixa d'aquest butlletí electrònic