Copy
View this email in your browser
Lieve klanten,

na tien intense jaren heb ik besloten om mijn collectie ANNELIES TIMMERMANS - al dan niet tijdelijk - stop te zetten.

De mensen die het dichtst bij me staan, weten dat ik al even worstel met twijfels. Het werd een strijd tussen mijn trots, mijn geloof in de collectie en de grenzen van mijn fysieke kunnen.

Twee weken geleden meldde het atelier waarmee ik al jaren samenwerk dat ze deze maand nog de deuren sluiten. Dit nieuws kwam heel onverwachts en trok me uiteindelijk over de streep om deze beslissing te nemen.

Het valt me zwaar omdat ik er jaren met heel mijn hart en steeds met veel plezier volop voor ben gegaan. Maar deze beslissing geeft me de ruimte die ik nodig heb om te bepalen welke richting ik verder wil uitgaan.

Onbezonnen ben ik aan dit verhaal begonnen. Gedreven door enthousiasme en het geloof dat je met hard werken overal geraakt.
Het is niet evident om als klein merk overeind te blijven, en al zeker niet zonder partners of investeringen. Wat ik in de laatste tien jaar heb opgebouwd, is het resultaat van keihard werken. Ik sluit dit verhaal dan ook af met een positief gevoel, met trots en zonder het gevoel dat ik iets verlies.

Integendeel, ik heb ontzettend veel geleerd. Ik heb fantastische mensen leren kennen en vele dromen verwezenlijkt, maar nu is het tijd om alles even op een rijtje te zetten en nieuwe dromen te kiezen.

Ik wil graag jou, alle klanten en onze verkooppunten bedanken voor het vertrouwen en de positieve reacties en aanmoedigingen. Mijn vrienden en familie die achter de schermen geholpen hebben en steeds een klankbord waren. Iedereen die op een professionele manier in al deze jaren heeft meegewerkt aan de collectie. Pieter voor het geduld en het omgaan met mijn impulsieve en zotte ideeën. Maar vooral mijn ouders. Mama als dag-en-nacht-beschikbare hulplijn, voor het troosten en de jaren hard werken, en niet in het minst om zo in mij te geloven.

De collectie die nu in de winkel ligt is voorlopig de laatste. Maar ze mag er zijn, met drie nieuwe modellen en tal van mooie, sterke kleuren. Samen met de klassiekers hoop ik dat ze stuk voor stuk nog lang gekoesterd zullen worden door jullie.

Onze winkel in Antwerpen blijft nog tot eind juli open. We verwelkomen jullie er graag en doen dit tot de laatste dag met evenveel enthousiasme. Ook bij Belva in Leuven blijft onze collectie nog te verkrijgen.

Ik hoop mijn handtassen nog jaren te mogen tegenkomen in het straatbeeld, want dat blijft toch het allermooiste: iemand kruisen en trots zijn dat ze jouw ontwerp dragen.

Lieve groeten
Annelies

 
Copyright © 2018 MTS b.v.b.a., All rights reserved.