Copy
View this email in your browser

La multi ani, TPM Cahul!!!

Da, au trecut 6 ani de cand Dumnezeu mi-a spus sa merg inapoi in Moldova si sa fac parte din echipa care va incepe "Tineri Pentru Misiune Cahul". 
Imi amintesc si acum, cand ne-am mutat. Nu aveam multe lucruri, ba chiar ne lipseau multe lucruri. Insa eram sigure ca Dumnezeu ne-a chemat si ca era timpul potrivit. 
Pe parcursul acestor ani viziunea noastra a devenit tot mai clara si vedem tot mai mult nevoia de ucenicie, de a-L face cunoscut pe Isus in generatia noastra! 
In martie am sarbatorit impreuna cu echipa credinciosia lui Dumnezeu, dar si pe fiecare dintre noi care am ramas credincioase chemarii care ne-a facut-o Domnul.

In urmatorii ani asteptam sa vedem noi vieti transformate de Domnul si noi minuni impreuna cu El!
"Clubul I"
 
La sfarsitul lunii trecut am dat un nume grupului de adolescenti cu care lucram si este "Clubul I" ("I" de la Isus).
A venit primavara si in Moldova, de obicei, incepe munca in gradina si pe camp. Asa ca ne-am gandit sa ajutam pe cineva la munca in gradina. Am ales o vaduva din biserica care e bolnava. 
Prima zi am mers eu cu inca doua colege, dar apoi au venit si o parte dintre adolescentii din grup! Ei au fost harnici, bucurosi si entuziasmati ca pot fi de ajutor! 
A fost un timp foarte fain impreuna si am putut ajuta si pe aceasta sora! 
Oportunitati de a spune despre El

In Moldova 8 martie este ziua cand se sarbatoreste Ziua mamei si a femeie. Asa ca am folosit aceasta ocazie ca sa le spunem femeilor de la Centrul Maternal (mame singure), cat de valoroase sunt si cat de iubite sunt de Isus. 
Iar in satul Branza, impreuna cu biserica mea, am organizat un eveniment de evanghelizare pentru femeile din sat la care au venit 60 de persoane.

 
"Tu poti schimba lumea!"

Anul acesta a fost al treilea an de cand care particip la conferinta nationala pentru fete organizata de "Girls of God". 
De data asta nu am fost doar eu, ci am fost 10 (fete din grupul de adolescenti si din echipa noastra), ceea ce m-am bucurat foarte mult! 
Tema de anul acesta a fost "Tu poti schimba lumea" o tema care e si in inima mea! S-a pus mult accentul pe a ne schimba pe noi, si apoi vom aduce schimbare si in lume! 
Urmatorul sezon si motive
de rugaciune

 
- Echipa din York si din Harpenden, Anglia - Aceste doua echipe vor veni sa ne ajute in proiectele locale. Unul din proiectele locale este sa ajutam biserica Emanuiel din Cahul, la plantarea bisericii din satul Larga. Rugati-va pentru o comunicare si o colaborare buna. 
- Scoala de Misiune in versiune scurta - in iulie vom avea impreuna cu adolescentii de la "Clubul I" 3 saptamani (teorie+misiune) in care Il vom cunoaste pe Dumnezeu si-L vom facem cunoscut in Moldova! Rugati-va ca ei sa creasca in relatia lor cu Domnul si viata sa le fie transforata. 

- Intelepciune si inima curata - am citit cartea Samuel si m-am uitat la viata lui David si viata lui Solomon si am vazut ca David a cerut o inima curata si Solomon a cerut intelepciune. Rugaciunea mea e sa le am pe amandoua, o inima curata si intelepciune. 

- Finante - Pentru Scoala de misiune avem nevoie de finante ca sa pot duce la bun sfarsit. Acum nevoia e de 1000 euro. 

- Noi lucratori - Acuma in echipa noastra pana in septembrie vom fi doua persoane care lucreaza cu jumatate de norma si eu cu norma intreaga. Motivul de rugaciune este ca Dumnezeu sa trimita oameni gata sa investeasca cu darurile lor si sa-L reprezinte pe Isus in generatia noastra. 
Va multumesc mult pentru suport in rugaciune si financiar! 
Multumesc ca sunteti impreuna cu mine in ceea ce face Dumnezeu aici in Moldova!

Va doresc un sfarsit de primavara plin de bucurie si un inceput de vara plin de lumina lui Isus! 

Cu drag si respect,
Lilia
Copyright © 2019 ywam, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp