Copy
Nyhetsbrev fra Musikk i Skolen


 
View this email in your browser

Et nytt skoleår er i gang!
Og i Musikk i Skolen betyr det nye kurs, nytt læremateriell for deg som jobber med barn og musikk, engasjement for TV-aksjonen og Regnskogsfondet og fortsatt fokus på Syngende skole. Vi startet med et brak og arrangerte Musikklærernes dag allerede 4. september.
Husk å følge oss på facebook for jevnlige oppdateringer
Med spennende foredrag, verksteder og erfaringsutvekslinger var det topp stemning og stort læringsutbytte for deltakere.  Storfornøyde arrangører er helt sikre på at suksessen gjentas i 2016! Les mer
Medlemsfordeler og vervekampanje

Meld deg inn før 20. september 2015 og få gratis medlemskap ut året, i tillegg til alle våre medlemsfordeler: Gratis scenekort til deg som underviser, rabatt på kurs og læremidler og rabatt ved innkjøp av instrument og utstyr. Meld deg inn og se mer om våre medlemsfordeler her.
 
Syngende skole 2015/2016

33 skoler er Syngende skoler dette skoleåret. Alle skolene er godt i gang, og Syng det!-heftene er tatt i bruk over hele landet. Besøk syngendeskole.no
 


 
Spennende kurs 
I høst kan du delta på kursene Sal og Scene 1 og 2Sang, spill og sprellUkulele på 1-2-3, og Cajon, rytmikk og stomp. I tillegg holder vi kurs som dekker alle kompetanseområdene innenfor musikkfaget, få med deg Ny som musikklærer og Musikkfaget i klasserommet’. Se kurskalender for påmelding og mer informasjon. 

Nytt materiell! 
De to nyeste heftene i serien Musikk i skolen inspirerer ligger klare på notebutikken.no Sang, spill og sprell 2 og Syng det 2 har spennende materiale og nye ideer for deg som underviser elever i barneskolealder, uavhengig av om du har musikkbakgrunn eller ikke. 


 


TV-aksjonen 2015: Musikk for regnskogen
Årets TV-aksjon går til Regnskogsfondet. Vi i Musikk i Skolen oppfordrer alle skoler til å slå et musikalsk slag for regnskogen, og vier uke 42 til Musikk for Regnskogen! Tips til aktiviteter for skolen din finner du her.
 

Bekreft kontaktinformasjon i vårt nye medlemsregister
For at du skal få nyttig informasjon, scenekort, frifondmidler eller andre medlemsfordeler, er det viktig at du logger inn og bekrefter kontaktinformasjon. Det kan du gjøre her
 Høstlige hilsner 
fra Musikk i Skolen


 
Musikk i Skolen på Facebook
Musikk i Skolen på Facebook
www.musikkiskolen.no
www.musikkiskolen.no
Copyright © 2015 Musikk i Skolen, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences