Copy
Nyhetsbrev fra Musikk i Skolen
Les om Veslefrikk, MusTek, Syngende skole, Frifondordningen,
og ikke minst kulturforumsamling, showroom og landsmøte. 
View this email in your browser
Hva skjer i Musikk i Skolen?
De første månedene av 2015 har vært fulle av aktiviteter for Musikk i Skolen. Vi har gjennomført kurs i ukulele og cajon, og flere inspirerende kurs er like rundt hjørnet (se vår kurskalender). Vi har bidratt til Veslefrikk 2015, den nasjonale komponeringskonkurransen for elever på barnetrinnet, og er kjempestolte av alle som har bidratt med musikk- og lydkomposisjoner! Vi ser frem til de tre kommende MusTek-samlingene, og jobber videre med Syngende skole som utvider med nye skoler neste skoleår. Vi er snart i havn med vårt nye medlemssystem, og det vil gjøre søking og utdeling av frifondstøtte enklere enn før. Sist men ikke minst; Vi håper å se så mange som mulig av dere snart, både på kulturforumsamling og landsmøte med tilhørende showroom for musikkpedagoger og andre interesserte i Oslo 9. og 10. april.

Er det noe du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt! Du når oss på musikkiskolen(at)musikk.no, telefon 21 05 02 30 og gjennom vårt
kontaktskjema.
Vinnerne av Veslefrikkprisen 2015!
Å fremføre sitt egenkomponerte musikkstykke sammen med Kringkastingsorkesteret ble en opplevelse for livet for 3. og 4. trinn ved Montessoriskolen i Bergen.
Les mer
MusTek: regionsamlinger
Denne våren har du anledning til å oppleve suksessamlingene om teknologi i musikk-undervisningen i Stavanger (10. april), Ålesund (17. april) og Tromsø (24. april). Praktisk innføring i digitale hjelpemidler i undervisningen, dyktig og engasjert kursholder. Påmelding foregår nå! Les mer
1.juni er søknadsfrist for frifondstøtte 2015
Vi får nytt medlemsregister i april, og alle søknader skal sendes gjennom dette. Kontaktperson for kulturfora og aktivitetsgrupper vil blant annet få tilgang til eget område for å administrere sine grupper, og vil raskt kunne se om søknader er sendt og registrert.
Vi sender ut mer informasjon så snart verktøyet er på plass. 
Utlysning: Bli en syngende skole!
Vi utvider nå Syngende skole med nye pilotskoler. Dersom dere er interessert i å bli en Syngende skole, søk om å bli en del av satsingen for skoleåret 2015/16! Søknadsfristen er 1.5.2015. 
Les mer
                                
Landsmøte: 9. april i Oslo
Landsmøtet er vårt øverste organ og holdes annenhvert år. Ved landsmøtet behandles planer, driftsmeldinger, økonomi og styresammensetning. Styret kunngjør fullstendig saksliste og dagsorden på vår nettside senest to uker før landsmøtet. Påmeldte får sakspapirer tilsendt senest en uke før.
Informasjon og påmelding
Showroom
I forbindelse med Landsmøtet og Kulturforumsamlingen inviterer vi deg til et showroom i en hyggelig atmosfære, med mulighet til å sette seg ned med noe godt i koppen og en spennende, musikalsk bok i fanget, og hvem vet – kanskje også et instrument? Arrangementet er gratis og åpent for alle! Meld gjerne din interesse på Facebook her
Kultuforumsamling
Fredag 10. april handler alt om kulturforum, og vil gi faglig påfyll og inspirasjon for alt arbeid med barn og musikk. I tillegg vil flere musikkforlag presentere aktuelt materiell til gode priser. Vi ser fram til verdifull erfaringsdeling, nettverksbygging og ikke minst en veldig hyggelig dag! Se program og meld deg på!


Vi ønsker dere alle en strålende påske! Vårlig hilsen fra
Musikk i Skolen


 
Musikk i Skolen på Facebook
Musikk i Skolen på Facebook
www.musikkiskolen.no
www.musikkiskolen.no
Copyright © 2015 Musikk i Skolen, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences