Copy
Toon dit bericht in uw browser

Betrokkenheid van inburgerscholen bij de handleiding van Blik op Werk

Als deelnemer aan het Blik op Werk Keurmerk kunt u met ons in gesprek over de kwaliteit van inburgercursussen en over de handleiding. Daarvoor is het niet nodig om lid te zijn van NRTO. Afgelopen vrijdag heeft NRTO een bericht verspreid waarin wordt gesuggereerd dat u NRTO-lid moet zijn om te kunnen meepraten over de handleiding van Blik op Werk. Dit is onjuist. Het NRTO-bericht is een poging tot het werven van meer leden. Het Blik op Werk Keurmerk is wat u nodig hebt om uw input te geven voor de handleiding van Blik op Werk.

Hoe zit dat nu precies?
Blik op Werk organiseert rond de zomerperiode BOWxChanges voor alle Keurmerkhouders. Hier kunt u aangeven wat u in de handleiding verduidelijkt wil zien. Daarnaast bespreken we wat u in de praktijk tegenkomt en zo nodig passen we de handleiding aan. Met de auditoren wordt eveneens gekeken naar mogelijkheden om zaken te verduidelijken. De meest rechtstreekse manier om mee te praten over de handleiding is dus via de BOWxChanges of via uw auditor.
 
Daarnaast organiseert Blik op Werk met een aantal stakeholders eenzelfde soort bijeenkomst. Al deze input verwerken we in de handleiding. Dat leidt dan eind oktober tot de handleiding van 2018. Voordat deze handleiding wordt gepubliceerd, wordt er voor de dienst Inburgeren met het Ministerie van SZW kortgesloten wat de definitieve teksten worden.

Hebt u nog vragen? Laat het ons weten via dienstverlener@blikopwerk.nl en 030-291 60 25.

Copyright © 2017 Blik op Werk.

Ons bezoekadres:
Blik op Werk
Churchilllaan 11
Utrecht3527 GV
Netherlands

Voeg ons toe aan uw adresboek

Afmelden van deze mailinglijst    Werk uw mailinglijstvoorkeuren bij 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Blik op Werk · Churchilllaan 11 · Utrecht, UT 3527 GV · Netherlands