Copy
Toon dit bericht in uw browser

Tevredenheidsonderzoek via Blik op Werk voldoet aan eisen UWV

Dit bericht is bestemd voor deelnemers aan het Blik op Werk Keurmerk die moeten voldoen aan de eisen die UWV stelt aan tevredenheidsonderzoeken

Blik op Werk heeft binnen de cyclus van het Keurmerk een Tevredenheidsonderzoek dat wordt uitgevoerd door Panteia. Gisteren ontvingen wij enkele signalen van Keurmerkhouders waaruit onduidelijkheid bleek over de geldigheid van het tevredenheidsonderzoek van Blik op Werk binnen het UWV Inkoopkader 2016-2020, waarin vragenlijsten worden voorgeschreven en de meetperiode is gewijzigd. 

Het antwoord is eenvoudig: ja, het tevredenheidsonderzoek dat u via Blik op Werk onder uw cliënten laat uitvoeren, is geldig voor UWV. Ook onder het nieuwe Inkoopkader 2016 met gewijzigde meetperiode. Panteia hanteert de vragenlijsten en meetperioden die UWV stelt. Dat geldt voor zowel de oude inkoopkaders als het nieuwe inkoopkader.

Dit betekent dus dat de klanttevredenheidsonderzoeken die u laat uitvoeren door Panteia voldoen aan de eisen van UWV. Vandaag is deze boodschap nogmaals binnen UWV gecommuniceerd aan alle contractdeskundigen. 

Hoe zit het nu precies? 
Bij de ontwikkeling van het tevredenheidsonderzoek is rekening gehouden met dienstverleners die moeten voldoen aan de eisen van UWV. 

UWV onderscheidt momenteel twee soorten trajecten, “Naar werk” en “Werkfit”. UWV heeft voor beide soorten trajecten vragenlijsten voor de tevredenheidsonderzoeken gepubliceerd. Deze vragenlijsten heeft Panteia 1 op 1 overgenomen voor het Blik op Werk tevredenheidsonderzoek. Blik op Werk en Panteia zijn uiterst zorgvuldig te werk gegaan bij het inregelen van de juiste vragenlijsten voor de verschillende soorten trajecten. Het nieuwe Inkoopkader van UWV is op 1 juli 2016 ingegaan. Sinds deze datum vraagt Panteia de re-integratiebedrijven om van iedere cliënt aan te geven of deze een Werkfit traject, een Naar Werk traject of een oud traject heeft gevolgd. Afhankelijk van het traject, stuurt Panteia de cliënt de vragenlijst die UWV voorschrijft. Panteia rapporteert dit conform de eisen van UWV. 

Kortom, Blik op Werk en Panteia zorgen er samen voor dat dienstverleners in één keer voldoen aan de eisen die UWV stelt aan de tevredenheidsonderzoeken. 

Hebt u nog vragen? Laat het ons weten via dienstverlener@blikopwerk.nl en 030-291 60 25.

Copyright © 2017 Blik op Werk.

Ons bezoekadres:
Blik op Werk
Churchilllaan 11
Utrecht3527 GV
Netherlands

Voeg ons toe aan uw adresboek

Afmelden van deze mailinglijst    Werk uw mailinglijstvoorkeuren bij 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Blik op Werk · Churchilllaan 11 · Utrecht, UT 3527 GV · Netherlands