Copy
Stockholm 2017.03.17
View this email in your browser

No Ordinary News   2017.03.17 

"There's only one thing in life, and that's the continual renewal of inspiration" - en sanning vi delar med vår ständiga inspirationskälla Diana Vreeland. Genom No Ordinary News vill vi inspirera och dela med oss av det som fyller vår värld. Allt från musik, böcker, personer och tips varvat med rapporter från vår vardag. 

All the best,
Thérèse Renner & 
Jakob Jansson
No Ordinary 12

 

No Ordinary Friends,

Vi har saknat er! Nu var det en stund sen vi hördes men som med riktiga vänner handlar det inte om hur ofta man ses utan hur himla bra det är när man väl gör det. Med denna korta predikan till inledning är det dags för en snabb update. Det allra viktigaste är att vi skapat en liten människa och välkomnat No Ordinary Baby till världen, den 12 (så klart) april blev inget sig likt utan allt blev bättre och vackrare!

Det här med att skapa människor är onekligen ett mirakel och ingen har väl lyckats fånga detta bättre på bild än Lennart Nilsson som ni måste hylla innan utställningen är över. Vi är självskrivna besökare och passar så klart även på att drunkna i Patrick Demarcheliers drömbilder. Då världsbilden missfärgats av en ful, orange fläck behöver vi drömma och omge oss med det vackra, om så bara i det ytliga.

Att kombinera yta och djup är en konstform, så när vi fick frågan att vara med och lansera Cirkuslampan för GiveWatts var det ett solklart ja - yta, djup och konst i ett! De färgglada lamporna fick flytta in på Miss Clara för en alldeles strålande kväll med gamla och nya vänner som sällskap. Hashtagandet #elensdag resulterade i ett rekordhögt deltagande och över 50.000 SEK skänktes till organisationen. 

På tal om gamla vänner har vi nyligen producerat Grand Travel Award för femte året i rad på Grand Hôtel i Stockholm. Med över 500 gäster som firar hela dagen och kvällen är det minst sagt ett No Ordinary Tempo. En av gästerna (och vinnarna) som vet ett och annat om tempo var Petter Stordalen som inte lämnar någon oberörd, så inte heller oss. Vi kommer leva länge på att bli kallade för geni av en fantastisk fyr som han! Vi glädjedansar till den här på repeat medan vi väntar på fjärde säsongen av SKAM. Och eftersom man inte kan få nog av glädjedans får ni inte missa vår No Ordinary Konferencier Messiah Hallberg som livar upp Let's Dance på fredagar, heja Messiah!

Något som också livats upp är utbudet av gröna restauranger i Stockholm och då framförallt med öppnandet av Mathias Dahlgrens Rutabaga. Eftersom mannen, liksom som vi ;) är ett geni står en provsmakning högt upp på önskelistan. Ett koncept som ersätter stjärnbeströdda Matsalen kan ju inte vara något annat än briljant. Vi hoppas dock Ilse Crawfords inredning fått stanna i lokalen för som trogna fans satt vi bänkade när Netflix släppte serien Abstract - the art of design. Sista avsnittet handlar om denna kreativa kraft och hur hon gör världen, och allt som oftast Sverige, vackrare. Nu när hon tar sig an Ikeas restauranger kanske även det är värt ett besök efter sannolikt magisk metamorfos. 

Ilse må ha förvandlat flera av Stockholms bättre hotell till oaser men ett undantag är No Ordinary Client - Lydmar Hotel - vars rum och miljöer fått leva upp lite extra och fångats på bild av fabulösa Fabian Björnstjerna. In på hotellet flyttade konst av Yayoi Kusama, agat från ANNA by RabLabs och inte minst plåtningens egna Gigi Hadid - Osten. Vill ni se bildbevis så titta här.

Även om vi skulle önska så är inte alla lika lyckligt lottade som Osten, så vi är mycket tacksamma för hjältarna på Hundstallet. Som ni vet har NO12 stöttat verksamheten sedan länge och detta år är inget undantag. Nu kan ni köpa No Ordinary Bracelet i en limiterad version med fantastiska sodalit som nytt tillskott. Förutom flärd och goda energier skänker varje armband ett stalldygn till en hund i nöd. 

Att vi älskar stenar med superkrafter blev tydligt när Apoliva bad oss plåta deras nya makeup inför lanseringen på Daisy Beauty Expo. Bland agater, kristaller och vackra blommor trivdes läppstiften, ögonskuggorna och rougen. Inspirerande Annahita, som vi också var med och delade ut Årets skönhetsskribent till, var den vackra, levande skapelsen bland alla stilleben.

Någon som behärskade stilleben var No Ordinary Idol Estrid Ericson som jämte Vreeland är en av våra ständiga inspirationskällor. Hon var inte bara en sann estet och affärskvinna utan hon hade också hjärtat på rätt ställe. Allt detta vigdes samman i hennes relation till Josef Frank som format hur våra hem ser ut eller kanske snarare hur vi skulle önska att de såg ut. Vi springer till ArkDes för att lära oss mer om mannen som Estrid hade förtroende för hela sitt verksamma liv. Genier arbetar trots allt allra bäst tillsammans.

 

Over and Out,
No Ordinary 12


No Ordinary Photography
www.fotografiska.eu

No Ordinary Lamp
www.cirkuslampan.com

No Ordinary Restaurant
www.grandhotel.se

No Ordinary Inspiration
www.netflix.com

No Ordinary Bracelet
www.pinterest.com/noordinary12

Facebook
Twitter
Website
Pinterest
Tumblr
Copyright © 2017 No Ordinary 12, All Rights Reserved

http://www.noordinary12.com

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
No Ordinary 12 · Narvavägen 22 · Stockholm 115 22 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp