Copy
Denne mail er første og indtil videre eneste nyhedsbrev fra FlippedLearning.dk
Se denne mail i din browser i stedet

Flipped Learning

Nyhedsbrev nr. 01

Sommerferien er slut
Måske har du brugt din sommerferie på kolde is og kolde dukkerter, måske har du sovet længe og måske har du læst en af de nyeste krimier. Måske endda du har ligget på stranden og læst om Flipped Learning?


 
Uanset hvad så…
 
Velkommen til dette første ”nyhedsbrev” fra Flipped-Learning.dk
For efterhånden længe siden lovede vi at ville udsende lidt tekst, når der var nyt og spændende indenfor Flipped-Learning.

Lad dette være det første!
 
Bøgerne
For efterhånden mere end et år siden udkom vores første fælles bog ”Flipped Learning – mere end bare video”. Dengang blev første oplag stort set revet væk på blot et par måneder og oplag nummer to blev trykt.
Dette oplag nummer to gav anledning til enkelte fejlrettelser og tilføjelse af et stikordsregister bag i bogen og således ser bogen stadig ud.
 
Siden ”den førstefødte” så har vi også lavet en lille efternøler: ”Flipped Learning – flip med video”. Denne har fokus på det at lave video, undervise med og igennem video og i det hele taget det at strukturere indhold, tanker og didaktik på en fornuftig måde.
Denne lille bog på blot et par og halvtreds sider er det første hæfte af en række, som kommer med forskellige interessante mennesker som forfattere. Lige nu bliver der arbejdet på noget om Flipped Learning og matematik, innovation, erhvervsøkonomi og noget så interessant som Flipped Learning og anlægsgartner-faget.
 
Har du ikke læst vore to bøger endnu, så kan de fiskes fra folkebibliotekerne rundt omkring i Danmark ligesom de selvfølgelig kan købes her:
http://bit.ly/mereendvideo og http://bit.ly/flipmedvideo
 
Hjemmesiden
www.FlippedLearning.dk finder du den hjemmeside, som vi har lavet i forbindelse med vores bøger om i forbindelse med alt muligt andet, som handler om Flipped Learning.
Siden opdaterer vi løbende med tanker, refleksioner, beskrivelser og alt godt fra havet – her finder du skabeloner til din undervisning, du finder instruktionsvideoer, evalueringsark og meget andet.
 
Det hele er frit tilgængeligt i menupunktet ”Ressourcer”: http://flippedlearning.dk/ressourcer/
 
På siden ligger også et par anmeldelser som andre har skrevet om vores bøger og der ligger faktisk også et par eksempler på opgaver som studerende har tilsendt os. Opgaverne kommer fra læreruddannelse og fra PD-uddannelse og kan hentes og læses, hvis man vil have lidt god inspiration.
 
Fremtiden
Som tingene ser ud lige nu, så er der mange ting i støbeskeen…
Vi skal begge skrive mindre bidrag til ikke mindre end tre antologier, som alle kommer til at handle om Flipped Learning, vi er begge bidragsydere til en kommende antologi om professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktik og langt ude i fremtiden ligger en fælles bog om elevcentrering.

Derudover så deltager vi begge i forskellige projekter, som handler om Flipped Learning. Det handler både om udviklingsprojekter og om forskningsprojekter, så fremtiden bringer forhåbentligt ny viden og et mere sikkert ståsted for det vi kalder for Flipped Learning!
 
Dig?
Skriverier er der altså nok af lige nu, men vi sidder begge tilbage med en fornemmelse af at vi ikke helt ved hvad folk tænker, hvad de bruger bøgerne til, om de leve op til forventningerne etc.

Vi kunne rigtigt godt tænke os at vide hvad I tænker!
 
Samtidig ved vi at intet nyhedsbrev er et rigtigt nyhedsbrev, hvis ikke der er konkurrencer og gaver, så derfor...
 
Konkurrence!
Vi har derfor købt en håndfuld små fjernudløsere, som virker til både iOS og Android. Du kan vinde en hvis du på en eller anden måde fortæller/anmelder/reflekterer over en af vore to bøger.
 
Lav en videoanmeldelse, lav et blogindlæg, skriv en Facebook-opdatering eller send os en opgave.
Vi vil derefter trække lod blandt de indsendte og de fem heldigste får en fjernudløser tilsendt.
 
Tænk sig… Aldrig mere skal du gå hen til kameraet for at slukke og tænde, aldrig mere skal du redigere videoen bagefter og altid kan du selv være med i dine videoer :-)


 
Når du sender os tekster, links, og andet sjovt, så skriv din adresse, så vi kan sende dig din præmie, hvis du er én af de heldige. Noter også hvis du ikke vil have at vi offentliggører det du sender til os.
 
Gaver!
Vi har lavet et par wallpapers eller baggrunde, som du kan hente og bruge på din computer, hvis du vil peppe den lidt op med kloge citater og grafik.
Vi har lavet dem i både tøserød og drengeblå, men udstikker ikke krav om at man skal være en dreng for at bruge dem der er blå ;-)
 
De kan alle hentes fra vores hjemmeside – også under ressourcer.
Vi håber at I kan lide dem!

Lige nu udsender vi dette brev til 400 mennesker.
Vi ønsker ikke at forstyrre dig i tide og utide, så forvent max. 4 breve om året. Du kan framelde dig nyhedsbrevet nederst, men vi håber at du i stedet vil sende det videre til dine bedste med-flippere eller gode kolleger.
 
Tilbage er blot at ønske dig en god og indholdsrig sensommer - må dit kommende skoleår være godt, interessant og overskueligt.
 
Mange flippede hilsner fra
Roland Hachmann og Peter Holmboe
 
Share
Tweet
Share
+1
Forward
Copyright © Hachmann & Holmboe, All rights reserved, 2015.


Vores mailadresser er:
Roland@FlippedLearning.dk og Peter@FlippedLearning.dk

Er telefon bedre?
Roland - 7266 5025
Peter    - 4255 4242

Vil du afmelde?
Du kan opdatere dine indstillinger eller framelde dig listen