Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser
Ännu är det november men eftersom Riksdagen röstar för eller emot det könsneutrala äktenskapslagförslaget imorgon kommer december medlemsbrev redan nu. Till julklapp önskar vi ett positivt beslut!

1. Kärleksmanifestation för äktenskapslagen 28.11
2. Kafékväll på Hörnan 4.12
3. Klunk (glögg) 10.12
4. Ungdomsgrupperna i Helsingfors och Jakobstad
5. Tidigare ordföranden berättar1. Imorgon 28.11 gäller det

Vi samlas 11.30 på Luckan Simonsgatan 8 på insidan för att vandra tillsammans till Medborgartorget (mellan Musikhuset och Kiasma) där demonstrationen börjar klockan 12.00. Kom med och upplev denna spännande och historiska kärleksdemonstration samt visa riksdagsledamöterna vad du vill!  Kl. 13.00 röstar riksdagen för eller emot det jämlika äktenskapslagförslaget.

2. Öppen hörna

I december håller regnbågskaféet öppet torsdag 4.12 kl. 19-21 på Hörnan invid Johanneskyrkan, adress Högbergsgatan 10, Helsingfors. Kaffet är varmt. Träffarna hålls i samarbete med Johannes Församling /Tomas Ray. Ingången har ett par trappsteg.

3. Glöggklunk på Willi Väinö 10.12 kl. 19

Välkomna för att mysa i regnbågsankig gemenskap på krogen Willi Väinö, Kalevagatan 4 i Helsingfors. Hittar du inte oss så ring verksamhetskoordinatorn på tfn +358 (0)44 2975476. Ingången har inga trappsteg eller trösklar.

4. Ungdomar

I samarbete med Regnbågsankan arrangeras träffar och evenemang för ungdomar i åldern 15-25 år. Verksamheten finns till för att stöda och skapa gemenskap. Vi snackar, bjuder in gäster, pysslar, dricker kaffe, festar ibland och gör kulturbesök. Aktiviteterna varierar beroende på önskemål. Deltagarna får träffa likasinnade i en trygg miljö och varje träff dras av en vuxen ledare eller ungdomsarbetare. För att anmäla dig till gruppen i Helsingfors kontakta kontaktperson nicole.stambej@hel.fi. eller ring henne på 040-543 8909. Nicole arbetar på Helsingfors stads ungdomscentral. För att anmäla dig till gruppen i Jakobstad kontakta kontaktperson Minerva Ekrelius på  minerva@regnbagsankan.fi för mer information om träffdatum.

5. Vad har hunnit hända under Regnbågsankans tioåriga historia?

Vi har bett tidigare ordförandena Linda Eklöf, Katarina Näs, Bo-Eric Rosenqvist, Ulf Sjögren och Nadja Weckström gräva i sina minnen. Läs alla berättelser här:
http://www.regnbagsankan.fi/2014/11/tidigare-ordforanden-berattar/


--
Fredrika Biström
Verksamhetskoordinator
Regnbågsankan rf
regnbagsankan@regnbagsankan.fi
+358 (0)44 2975476
www.regnbagsankan.fi
Copyright © 2014 Regnbågsankan rf, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp