Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Alsjeblieft, de allereerste nieuwsbrief van Leerdier: ‘Winternieuws’.
 
De winter is bij uitstek geschikt om aan je zelf te werken. In deze nieuwsbrief geven we je een aantal ideeën om te beginnen. Om een aantal voorbeelden te noemen: hoe gezond is wandelen, wat voegt een hond toe als deze meegaat op wandelcoaching? Hoe kan een paard je helpen om geestelijk in balans te komen en we maken kennis met een wegwerphond die een tweede kans kreeg. Ook besteden we bijzondere aandacht aan een belangrijke groep van onze bevolking: de mantelzorger. Misschien ben jij er wel een, of ken je iemand. Enfin. We wensen je veel leesplezier.

Leerdier Nieuws 

januari 2020
 
Dit is de eerste van een serie van 4 nieuwsbrieven die in 2020 zullen worden verspreid door Leerdier. Leerdier is een praktijk voor therapie, (kinder-)coaching en pedagogische begeleiding met de hulp van dieren en de natuur. Er worden verschillende vormen van therapie, coaching en pedagogische begeleiding aangeboden. 
 
Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden
Facebook Leerdier
Instagram Leerdier
Twitter Leerdier
Website Leerdier
Email Leerdier
Copyright © 2020 Leerdier, All rights reserved.
We sturen deze nieuwsbrief naar je op omdat je op een of andere manier betrokken bent of bent geweest bij Leerdier. Je e-mailadres wordt enkel door ons en voor onze activiteiten gebruikt. 

Onze contactgegevens:
Leerdier
Royenstein 26, 3958 HL Amerongen

info@leerdier.nl - Tel: 06-30933171

Wil je de manier wijzigen waarop je deze e-mails ontvangt? Je kunt jouw
voorkeuren bijwerken of je afmelden voor deze lijst.