Copy
Sinterklaas, wintervakantie, afscheid juf Ingrid, welkom juf Joke, toetsen in januari, en nog veel meer
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Sinterklaas 2014

Ook deze week waren er veel Sinterklaasactiviteiten. Leerlingen hebben pepernoten gebakken, Sinterklaasliedjes geoefend bij de Sing-a-long en optredens voorbereid voor de Sinterklaasviering op WAB. Vrijdag om 11 uur bent u van harte welkom bij het bezoek van Sinterklaas in de Drama-studio op WAB!
Bekijk de foto's op de website:

Afscheid juf Ingrid

Juf Ingrid werkt al 2½ jaar als onderwijsassistente bij De Rode Leeuw. Helaas verhuist ze terug naar Nederland. Team en haar leerlingen zullen haar tomeloze inzet en vrolijkheid missen. Volgende week neemt de naschoolse groep 1-2 en 3 afscheid van Juf Ingrid.

Wintervakantie

De wintervakantie is dit jaar van maandag 15 december 2014 tot en met vrijdag 2 januari 2015. Vanaf maandag 5 januari hopen we iedereen weer te zien in de Nederlands klas. Wij wensen alle Vlaamse/Nederlandse families in Beijing een heerlijke wintervakantie, fijne feestdagen en een spetterend 2015.
De vakantie in verband met Chinees Nieuwjaar is van maandag 16 t/m vrijdag 20 februari 2015. Bekijk de schoolkalender →

Welkom juf Joke

Dit schooljaar loopt Joke de Legé stage bij De Rode Leeuw als onderdeel van haar opleiding tot leerkracht basisonderwijs. Vanaf januari neemt ze de taak van onderwijsassistente in groep 1-2 van Juf Ingrid over. Team en bestuur wensen haar veel succes met het werk bij De Rode Leeuw.

Toetszaterdag op 31 januari

De jaarlijkse toetszaterdag voor naschoolse leerlingen vindt dit jaar plaats op zaterdag 31 januari (10.00-13.00 uur). Deze zaterdag is verplicht voor alle naschoolse leerlingen van groep 3 t/m 8 van het basisonderwijs en klas 1 t/m 4 van het voortgezet onderwijs. Schrijf het alvast op in uw agenda! Bekijk de schoolkalender →

Oproep 

De Rode Leeuw steunt de oproep aan de Vlaamse regering tot een kwaliteitsvol Nederlandstalige onderwijs in het buitenland. Lees verder op de website →

Colofonuitschrijven van de nieuwsbrief
voorkeuren wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp

De Rode LeeuwOns team

Henk van Mourik
Directeur
henk@derodeleeuw.org

Betsie de Zwaan
Leerkracht groep 1-2, 3, 4-5, 7 en 8
betsie@derodeleeuw.org

Fleur Scheffers
Leerkracht groep 6 en VO klas 1 t/m 4
fleur@derodeleeuw.org 

Ingrid de Vries-Oei
Onderwijsassistente
ingrid@derodeleeuw.org

Marcel Oomens
Administratief medewerker
marcel@derodeleeuw.org