Copy
Torna 'Johnny & Vienna', de Llàtzer Garcia
Obre aquest correu al teu navegador
Ens posem en contacte amb vosaltres, amants del country, perquè el teatre El Maldà s'ha convertit en un saloon del Far West amb l'espectacle "Johnny & Vienna". Si us agrada el country i la música americana, aquest espectacle western us emocionarà i us farà riure i ballar!! 
L'espectacle està en cartell fins al 8 de novembre. Si ens reserveu indicant a quina escola aneu, obtindreu un descompte en l'entrada! Tota la informació a continuació, i si teniu cap pregunta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres!!

 
Compra d'entrades
JOHNNY & VIENNA / LLÀTZER GARCIA
Del 22 d'octubre al 8 de novembre de 2018.

De dilluns a dimecres a les 20.30h. Dijous a les 20h i a les 22h.
Preu: 14€ anticipada (20€ taquilles)
Promoció ESCOLES!!! Entrades a 12€.  Reserva a: contacte@elmalda.cat
Gènere: Cabaret Western
Idioma: Català, castellà i anglès
Durada: 75 min.

SINOPSI
El nen, des de ben petit, mira pel·lícules de l’oest.
Les fan a Televisió Espanyola els diumenges a la tarda. Algunes són pel•lícules bones, d’altres no tant. Però això no li importa a aquest nen.
Ell vol olorar les prades de Virginia que apareixen a la pantalla. No sap on és Virginia, ni Minnesota, ni Veracruz, ni tan sols Texas, però sap que són símbol d’una terra nova i desconeguda sota els peus dels pioners. Un nou edèn, un nou naixement de l’home en una terra feliç i lliure. La llar dels colons, dels cowboys, dels jugadors i també dels indis i dels pistolers a sou.
Però el que més li atrau al nen no són els revòlvers Colt ni els arcs i les fletxes; no, el que més li atrau són les cançons que apareixen en aquestes pel•lícules. Cançons que parlen de la terra i de l’home. Cançons que tot bon western posseeix i que sorgeixen del no res enmig de la pel•lícula per explicar-nos una història cantada vora al foc o bé acompanyant les aventures dels aventurers amb narracions que només sentim nosaltres, afortunats espectadors, o simplement vestint els títols de crèdit de lletres vermelles.
D’això tracta el nostre Johnny & Vienna, d’aquestes cançons i del nen que les escolta. I de paraules plenes de poesia i humor que hem sentit als millors westerns de John Ford, Howard Hawks o Nicholas Ray. Un cabaret poètic i evocador del vell oest menat pels nostres Johnny & Vienna, aquells que un dia van dir allò de... "A quants homes has oblidat? A tants com a dones tu recordes."
Passin, vegin i escoltin.
Teaser "Johnny & Vienna"
FITXA ARTÍSTICA

Direcció i dramatúrgia: Llàtzer Garcia
Intèrprets i arranjaments: Maria Casellas i Guillem Rodríguez
Traduccions: Llàtzer Garcia, Marc Rosich i Toni Terrades
Espai sonor: Guillem Rodríguez i Oriol Romaní
Disseny de llums: Xavi Gardés
Fotografia: Paco Amate
Vídeo i grafisme: Clàudia Portús
Agraïments: Arcàdia, Pilar Artigas, Ethel Braga, Anna Nin i Agustín Santoyo, Graci Pedro, Josep Puig, Annita Ribera, Mònica Samit i La Perla29 

Copyright © 2018 Marfúrius S.L., All rights reserved.

Reps aquest correu perquè les teves dades estan incloses en un fitxer informàtic i tractades per part de Marfúrius SL, amb la més estricta confidencialitat d’acord amb la política de privacitat i seguretat de l’entitat i exclusivament amb les finalitats pròpies de l’entitat. Si consideres que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podràs presentar una reclamació davant l’autoritat de control awww.agpd.es. Així mateix, t’informem sobre el teu dret a retirar el consentiment en qualsevol moment del tractament. La teva informació es conservarà mentre existeixi un interès mutu per a la finalitat i mentre no exerceixis algun dels drets que t’emparen. En cas de produir-se alguna modificació de les teves dades, et preguem que ens ho comuniquis per a la seva correcció, amb la finalitat de mantenir les dades actualitzades, segons la normativa legal vigent en protecció de dades.

PROTECCIÓ DE DADES
El Maldà (Marfúrius S.L.) garanteix mitjançant aquest avís, la privacitat dels serveis en línia d’acord amb les exigències legals i informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal per tal que els usuaris determinin, lliurement i voluntàriament, si desitgen facilitar a El Maldà les seves dades personals a través del formulari electrònic de contacte o de subscripció a les novetats de la programació de la sala. Els usuaris consenten el tractament d’aquestes dades personals per El Maldà (Marfúrius S.L.) en els termes d’aquesta política de protecció de dades de caràcter personal.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES
Les dades personals dels usuaris que s’hagin subscrit al butlletí de la sala s’incorporaran en fitxers de Marfúrius S.L. amb les finalitats de gestió de clients i de prospecció comercial i publicitat, inclòs l’enviament (via postal, e-mail, SMS o qualsevol altre mitjà electrònic) de comunicacions comercials sobre productes, serveis, ofertes, promocions i notícies de la sala.

CESSIÓ DE DADES A TERCERS
Les dades cedides a Marfúrius S.L. no es cediran a tercers amb finalitats comercials o de mercadotècnia.

DRETS DELS USUARIS
Els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació d’ús, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades mitjançant un e-mail enviat a contacte@elmalda.cat.