Copy

Dess Interesse

Het is alweer de 4e editie van de Dess Interesse en het loopt ondertussen allemaal op rolletjes. Wij zijn blij met alle inzendingen en hopen natuurlijk altijd op meer. Alle verzoekjes zijn welkom bij webmaster.dess@gmail.nl, dus kom maar door! 

Agenda

Onze Vrijwilligers

Onze club kan niet zonder vrijwilligers. Sommigen zie je veel en vaak, anderen doen in stilte of achter de schermen hun werk. In deze rubriek leren we onze vrijwilligers kennen door hem of haar een aantal vragen te stellen. Deze keer is het de beurt aan Sonja Ursem
Lees meer >>

Vrijwilliger van het jaar

Jolanda Karsten is genomineerd voor de Vrijwilligers Prijs 2019 van de gemeente Medemblik! Ze regelt als vrijwilligster veel bij het zwembad en voetbalclub DESS. Binnen de voetbalclub heeft ze een meidenelftal op de kaart gezet! Jolanda organiseert ook leuke activiteiten zoals de nacht van DESS. Daarnaast is Jolanda ook vrijwilligster bij de carnavalsvereniging en organiseert ze de talentenjacht. Een veelzijdige vrijwilligster! Hiervoor is ook een leuke video opgenomen.
Lees meer en stem! >>

In het zonnetje

Dames 1 won met 3-1 van Hauwert en Dames 2 won met 24-0 van Spirit. De derde helft zorgde voor de nodige sfeer en ambiance. Girlpower!!! 

Verslagen

Hieronder staan alle ingestuurde verslagen. Heb je zelf een leuk stukje voor in de nieuwsbrief? Stuur dan een mailtje naar webmaster.dess@gmail.nl

Dames 2

Wij als Dames 2 hebben sinds kort een Facebook pagina en zouden die graag in de nieuwsbrief willen promoten! Ga dus allemaal even naar deze Facebook Pagina en like, like, like!
Lees meer >>

Voetbal Quiz

Omdat het vorige linkje verkeerd was, bij deze nog een keer: Zaterdag 12 oktober stond in het teken van de grote voetbalquiz. Om half negen was de kantine gezellig gevuld met 7 teams die hun algemene kennis van voetbal gingen testen.
Lees meer >>

Vets-1

Na 3 keer de volle buit te hebben binnengehaald stonden vandaag de mannen van Zouaven op het
programma. Dit keer was de voorbereiding wat rommelig. Ten eerste was het de vraag of de klok nu
een uur vooruit of achteruit moest en of het tijdstip van 11.30 uur nu de nieuwe of de oude tijd was
aangezien we altijd rond 10 uur spelen.
Lees meer >>

MO13-1

We zijn lekker bezig met de MO13. We winnen regelmatig, maken doelpunten en krijgen er
meestal niet zo heel veel tegen. Het spel wordt ook steeds beter, dus aan alle kanten ziet het er
goed uit.
Lees meer >>

MO13-1

Een paar weken geleden mochten we na 3 minuten voetballen weer terug naar huis wegens
een gebroken arm bij de tegenstander. We hebben ons van onze goede kant laten zien door het
geblesseerde meisje van de tegenpartij een kaartje te sturen en dat werd gewaardeerd.
Lees meer >>

Prijsvraag

De winnaar van de prijsvraag is vorige week bekend gemaakt, de creativiteit van Co Kuip was superieur. Bij deze maken we de prijs bekend: Een kannetje bier. Op te halen bij de volgende thuiswedstrijd van Heren 1. Co heeft aangegeven zijn prijs te willen schenken aan de makers van deze nieuwsbrief, toch Co? Deze gift nemen wij met alle plezier aan, hartstikke bedankt!
view this email in your browser
Copyright © 2019 SV Dess, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp