Nieuwsbrief Karin Bijles Centrum April 2014
View this email in your browser
Logo Karin Bijles


Karin Vertelt...

Van Karin Bijles naar Karin Bijles Centrum

Zoals velen onder u nog weten, ben ik begonnen in mijn woonkamertje van 3 bij 4 meter aan de keukentafel. Met hart en ziel heb ik mijn leerlingen begeleid en dat doe ik nog steeds. Ik kwam tijd en handen te kort en heb daarom mensen om me heen verzameld met dezelfde bevlogenheid. Gezien de omvang die Karin Bijles Centrum momenteel heeft, heb ik wat taken overgedragen en stap ik geleidelijk over naar een coördinerende en begeleidende functie: Ik doe met name de intakes, maak de programma's en stel die, indien nodig, bij.
Er staat echter een fantastisch team voor u klaar met liefde voor kinderen en de drive om ze een stuk(je) op weg te helpen in hun leven.  
Dat het team zich op eenzelfde manier inzet als ik zelf altijd gedaan heb, is ook terug te zien aan de resultaten die we afgelopen jaar geboekt hebben.
We hadden dit jaar maar liefst 48 leerlingen die hun Eind Cito gedaan hebben. De meeste hebben boven hun verwachtingen gescoord. Ondertussen zijn alle leerlingen geplaatst, de meeste op de school van hun keuze. Vanaf deze plaats wil ik ze daar van harte mee feliciteren.
 
Ook de leerlingen van de lagere groepen worden beloond voor hun harde werken. Statistieken van het LVS stijgen; E-tjes worden D-tjes, D-tjes worden C-tjes, C-tjes worden B-tjes en B-tjes worden A-tjes en soms worden C-tjes zelfs A-tjes enz.

Wat echter nog belangrijker is dan een getal op een statistiek, is dat het zelfvertrouwen en het plezier in leren toeneemt.
 
Graag wil ik dan ook de leerlingen en ouders bedanken voor jullie vertrouwen in Karin Bijles Centrum!
Ook in de vakantie is Karin Bijles Centrum gewoon open
Les Anita
Zowel met Pasen als tijdens de vakantie is Karin Bijles Centrum gewoon open.
Wilt u voor uw kind een inhaalles inplannen of extra lessen afnemen? Dan is dat geen probleem. Dit kunt u direct met de leerkracht van kind afstemmen.
Zit uw leerkracht zelf vol of kunt u niet op de momenten dat hij/zij wel kan, dan kan er altijd gekeken worden of er een andere leerkracht beschikbaar is.

(Met Koningsdag zijn we gesloten)
Na een enthousiaste start vorig jaar organiseren we dit jaar wederom een Zomerschool: "Zomerschool voor jou". Voor leerlingen van 6 t/m 13 jaar. 
Voor de leerlingen die bijles krijgen in ons centrum wordt een korting berekend.
Uiteraard zijn broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom.
De eerst leerlingen hebben zich al aangemeld. U kunt voor meer informatie de website raadplegen:
www.zomerschoolvoorjou.nl.
Graag zien we uw kind genieten in de Zomerschool!
Entreetoetsen
Les Anita
Sommige zijn al begonnen, anderen gaan nog beginnen. Hoe dan ook; het is een spannende tijd als je in groep 7 zit!
Het hele team van Karin Bijles Centrum wenst al onze leerlingen die de Entree toets doen en nog gaan doen
HEEL VEEL SUCCES!

Ook studenten van het middelbaar onderwijs op de bijles bij Karin Bijles Centrum

Minder bekend is dat we ook leerlingen van het Voortgezet Onderwijs bijles geven.
De vakken waarin dit mogelijk is:
Wiskunde, Nederlands, Engels, Geschiedenis, Aardrijkskunde en Economie.
Ook natuurkunde en scheikunde is mogelijk.

Heeft u interesse of vragen dan kunt u ons mailen
of bellen met 06-120 75 023.

Eind-cito toetsen

Het was een spannende tijd


Eerst de oefentoetsen en daarna de Cito voor het "echie".
De uitslagen zijn ondertussen binnen en alle leerlingen zijn geplaatst. Een aantal leerlingen scoorde zo goed dat er een advies uit kwam rollen wat ruim boven het voorlopig advies lag. Er zijn dan ook een aantal adviezen in positieve zin bijgesteld. 
Wij waren zeer tevreden over de resultaten.
Wij wensen onze leerlingen heel veel succes in het Voortgezet Onderwijs!

Reacties van ouders


Hartelijk dank voor de ondersteuning die Johan van jullie heeft gekregen dit schooljaar. Hij heeft de lessen van Thom heel nuttig gevonden en hij hoopt nu op een mooie uitslag op de CITO- maar dat komt goed! Hij heeft goed zijn best gedaan tot nu toe en daar gaat het om.
(Johan had een score van 546 en gaat naar het VWO)
 
In het najaar van 2013 werd mij duidelijk dat mijn zoon een achterstand had opgelopen met betrekking tot het begrijpend lezen. Rekenen was goed maar aan het begrijpend lezen moest dus nog worden geschaafd. Via via kwamen wij bij Karin Bijles Centrum terecht. Wij zijn zeer tevreden. Binnen drie maanden zat mijn zoon van VMBO-niveau op Havo-niveau. Hij kreeg uiteindelijk een VWO-advies. Wat ik zo fijn vond was het 1 op 1 lesgeven. Wanneer ik vragen had, kreeg ik ook meteen een goede uitleg. Heel fijn. Ik kan Karin Bijles Centrum dan ook van harte aanbevelen. (leerling van Peter)
 
Na anderhalf jaar wekelijks 1 uur bijles, heeft onze zoon een VWO-advies en een Cito-eindscore van 549 gekregen.
De bijles bij juf Karin en juf Zohar heeft AB-SO-LUUT het verschil gemaakt. Dames, grote complimenten en heel veel dank!
 
Ik wil via deze weg nogmaals zeggen dat ik super blij ben dat mijn zoon bij jullie terecht is gekomen, wat jullie voor elkaar hebben gekregen is super! Naast de inhaalslag die is gemaakt  ben ik als moeder vooral blij dat zijn zelfvertrouwen enorm gegroeid is! (leerling van Charlot)

Juf Helene heeft mijn dochter het vertrouwen gegeven wat ze even kwijt was door de overstap naar een nieuwe lesmethode. Met rust, aandacht en vooral geduld had mijn dochter snel het gevoel dat ze alles kon zeggen en raakte ze haar angst kwijt om foutjes te maken. Met een geweldig resultaat!

Waar ik jullie zo intens dankbaar voor zal blijven is dat ze weer gelooft in haarzelf en haar potentie! Inderdaad; the Sky is the Limit! Dank jullie wel voor dit prachtige geschenk! Voor iedereen die denkt dat er geen baat meer bij is bijles te nemen…...Doe 't alsjeblieft wel en kom bij Karin Bijles Centrum! Een betere plek ga je niet vinden,nergens!! Lieve Karin en Thom duizendmaal dank voor jullie deskundigheid en warme aandacht!!
 

Voor meer reacties van ouders zie onze site
www.karinbijlescentrum.nl

Share
Tweet
Forward to Friend
+1
Share
Copyright © 2014 Karin Bijles Centrum, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences