Copy
View this email in your browser
EWEAS je projekt ERASMUS +, ki se osredotoča na izboljšanje znanja in usposobljenosti strokovnjakov, ki se ukvarjajo z vodnimi in energetskimi vprašanji v ribogojskem sektorju.
Cilj EWEAS je izboljšati vodno in energetsko učinkovitost v ribogojskih objektih z zagotavljanjem specializiranega usposabljanja, ki vključuje izboljšane prakse upravljanja ter okolju varne in stroškovno učinkovite rešitve. Da bi to dosegel, bo EWEAS ustvaril platformo za e-učenje, namenjeno izboljšanju usposobljenosti delavcev iz ribogojstva z znanjem o tem, kako zmanjšati prekomerno porabo vode in energije, zmanjšati ekološki odtis, razumeti različne koncepte obračunavanja oskrbe z energijo in opraviti samooceno ribogojnic na način učenja med delom.
 
Twitter
Website
mailto:martin@aquatt.ie

 Srečno novo leto vam želi konzorcij EWEAS!

 

2021 je pomembno leto za naš projekt, saj je izdelava modulov za usposabljanje v teku. Začetek platforme za e-izobraževanje je načrtovan za mesec maj in sicer v povezavi s spletnim dogodkom. Podrobnosti o tem sledijo v naslednjem glasilu, zato bodite pozorni!

V tem biltenu z veseljem predstavljamo članek o energetski in vodni učinkovitosti v vodilnem svetovnem recirkulacijskem obratu za ribogojstvo v Morskem raziskovalnem centru Bantry (http://eweasproject.eu/energy-efficiency-and-system-management-in-a-recirculating-aquaculture-system) na zahodni obali Irske. Če se ukvarjate z akvakulturnimi projekti ali dejavnostmi energetske in vodne učinkovitosti in bi radi, da bi bili predstavljeni v prihodnjih glasilih, se obrnite na info@eweasproject.eu – Za skupno pripravo članka se sodelovanja z vami se veselimo!

Med drugim se bo EWEAS predstavil na spletni konferenci Aquaculture Europe 2020 Evropskega združenja za ribogojstvo (https://aquaeas.org/Meeting/AE2020), ki je bila prestavljena na april 2021. Še vedno se lahko prijavite za predstavitev na konferenci do konca januarja. Več podrobnosti spodaj.

Zahvaljujemo se vsem našim naročnikom in podpornikom - veselimo se, da vas bomo videli na našem zadnjem majskem dogodku. V tem času vam želimo varno in produktivno pomlad.

Skupina EWEAS.
 

Vsebina e-učenja EWEAS
Projekt EWEAS bo ustvaril orodje za e-učenje, ki bo pomagalo delavcem in upravljavcem v ribogojstvu pri izboljšanju energetske in vodne učinkovitosti njihovih objektov.

Moduli bodo vsebovali bistvene podatke za strokovnjake iz ribogojstva, da se bodo naučili primerjati in izboljšati energetsko in vodno učinkovitost svojih sistemov ribogojstva, vključno z oceno gospodarske koristi takšnih izboljšav. Platforma e-učenja bo te podatke prikazala na privlačen način. Udeleženci tečaja e-učenja bodo po uspešno opravljenem tečaju prejeli potrdilo, s katerim bodo dokazali, da so pridobili pomembna znanja in spretnosti, pomembne za njihove organizacije iz ribogojstva. Spodnja grafika povzema vsebino modula in vrste učnih orodij, ki bodo na voljo na platformi za e-učenje. Cenimo vaše povratne informacije in komentarje.

 ONLINE VSEBINA IZOBRAŽEVALNEGA MODULA

Več o EWEAS
FEATURED ARTICLE
ENERGETSKA UČINKOVITOST IN UPRAVLJANJE SISTEMA V PRVEM IRSKEM PILOTNEM MERILNEM MORSKEM AKVAKULTURNEM REKRIKULACIJSKEM SISTEMU

EWEAS je obiskal postajo za raziskave morja Bantry in se seznani s prvim irskim sistemom za morsko recikulacijsko akvakulturo, izzivi in koristmi, povezanimi z vodenjem zaprtega sistema, in področji, na katerih se povečuje vodna in energetska učinkovitost, ko sistem vstopa v tretjo sezono proizvodnje morskega zajca.

Kliknite tukaj, če želite prebrati celoten članek na spletnem mestu EWEAS

NOVICE IN DOGODKI
EWEAS na Aquaculture Evropa 2020 (12.-15. April 2021)

Letna serija konferenc Evropskega združenja za ribogojstvo Aquaculture Europe naj bi bila izvedena v Corku na Irskem leta 2020. Na žalost je bilo to srečanje preloženo zaradi pandemije koronavirusa in se zdaj odvija na spletu od 12. do 15. aprila 2021.
Med številnimi zanimivimi sejami, načrtovanimi za vzporedne seje, EWEAS načrtuje predstavitev plakata na seji „Izobraževanje, upravljanje znanja, prenos in razširjanje omrežij“. Upamo, da se vidimo tam!

 
Še vedno se lahko prijavite za udeležbo ali predstavitev na spletnem mestu konference

Vse novice o projektu
PRIJAVITE SE NA POŠTNI SEZNAM EWEAS ZA SPREMLJANJE PROJEKTA IN PODROBNOSTI PRIHODNJIH DOGODKOV
Projekt EWEAS koordinira SGS Tecnos, njegov konzorcij pa združuje 5 partnerjev iz petih evropskih držav (Španija, Italija, Slovenija, Latvija in Irska), ki obsegajo široko paleto tehničnega znanja in znanja na področju ribogojstva in e-učenja. 
Twitter
Website
mailto:martin@aquatt.ie
Copyright © 2021 EWEAS project, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp