Copy
Alpha en Beta nieuwe speelbare karakters in populaire actie side-scrolling MMORPG
Nexon Europe kondigt nieuwe karakterklasse aan voor MapleStory
Alpha en Beta genoemd als nieuwe speelbare karakters in de populaire actie side-scrolling MMORPG; feestelijke evenementen gehouden in juli
 
 
Luxemburg, 2 juli 2014: Nexon Europe kondigt vandaag verheugd de gloednieuwe karakterklasse aan voor hun veelgeprezen en actiegerichte side-scrolling MMORPG MaplyStory: Zero.
 
Zero is het kind van Rhinne, de Godin van de Tijd, die in tweeën werd gesplitst door de kwaadaardige en jaloerse Zwarte Magiër; dit resulteerde in een man en een vrouw: Alpha en Beta. Opgesloten in de Mirror Wereld, een onstabiele en onvolledige schaduw van Maple Wereld, moeten Alpha en Beta strijden door dit vreemde land om hun krachten te bundelen en uit te breken, om hun lot te vervullen en de nieuwe Godin van de Tijd te worden.
 
Zero is vanaf vandaag beschikbaar en zal nieuwe wapens hanteren die evolueren en levelen met het karakter; Alpha heeft een langzwaard genaamd Lazuli, terwijl Beta een veel zwaarder wapen bezit dat Lapis heet.  Deze wapens zullen elke 10 levels upgraden, tot level 170. Bij het aanvallen gebruikt Zero een combinatie combo systeem waarmee krachtige en spectaculaire combo’s mogelijk zijn door maar één aanvalsknop te gebruiken.
 
“We zijn verheugd om Maplers het volgende unieke karakter te geven, en een volledig nieuw en spannend avontuur om van vooraf aan te beleven,” zei Anna Kwon, Product Manager bij Nexon Europe. “Voor zowel de meer ervaren spelers als nieuwkomers zal dit een geheel nieuwe uitdaging zijn en een geweldige kans om weer op te gaan in de vreemde en fantastische Maple Wereld.”
 
In juli worden een aantal evenementen gehouden om de komst van Zero te vieren. Het Zero Red Coin evenement, dat begint op 2 juli, zal spelers de kans geven om speciale rode munten te verzamelen die hen toegang kunnen geven tot krachtige beloningen via de Zero Gratias Ring.
 
Op 6 juli start Hot Time; spelers die deelnemen kunnen krachtige in-game items verdienen. Ook zijn het Spirit Pendant evenement en het Bull Festival evenement in juli actief.
 
Voor meer informatie en om mee te doen, bezoek je de MapleStory website http://maplestory.nexoneu.com of volg je de officiële Facebookpagina op https://www.facebook.com/maplestoryeurope.
Over MapleStory
MapleStory is een free2play 2D Fantasy MMORPG voor het eerst gelanceerd in Zuid-Korea in april 2003. Spelers kunnen spannende online avonturen beleven en vechten tegen monsters, puzzels oplossen en samen spelen met andere spelers. Sinds de lancering heeft MapleStory wereldwijd bijna 100 miljoen spelers vermaakt. NEXON’s fantastische reis door de Maple Wereld is een van de meest succesvolle online games ooit. Meer dan 2 miljoen Europese spelers bouwen mee aan deze enorme community sinds mei 2007, met een Europese service.
 
Over Nexon Europe
Nexon Europe, opgericht in maart 2007, is een toonaangevende uitgever van Free2Play MMO’s in Europa. Het bedrijf heeft de wereldwijde hit MMORPG MapleStory in mei 2007 naar Europa gebracht en in januari 2009 de succesvolle First-Person-Shooter Combat Arms. Met de lancering van de 3D Actie MMORPG Vindictus in 2011 heeft Nexon Europe haar positie verstevigd als veelbelovende uitgever in Europa. Naast de inhouse franchises heeft Nexon Europe verschillende externe franchises verkregen en exploiteert deze, waaronder Atlantica Online, een innovatieve, tactische MMORPG, Dekaron, een authentieke action MMORPG in een grimmig fantasy universum en de FPS boordevol actie, War Rock. De meest recente toevoegingen aan het groeiende portfolio zijn Navy Field 2 alsmede de legendarische FPS game Counter-Strike Online in Turkije. In 2014 is de snelle en vermakelijke vechtgame Lost Saga aan de line-up toegevoegd. Hiernaast wenst Nexon Europe spelers over de gehele wereld te bereiken met United Eleven, een browser-based, cross-platform voetbalmanagementgame. Voor meer informatie over Nexon Europe en de games, bezoek de officiële website op www.nexoneu.com.

Perscontact
Kimara Rouwit | Critical Hit PR | E: kimara@criticalhit-pr.com

Critical Hit PR
Mathenesserdijk 412K
Rotterdam, 3026 GV
Netherlands

Add us to your address book

 
Email Marketing Powered by Mailchimp