Copy
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven?
Lost Saga open bèta datum aangekondigd

Nexon Europe nodigt alle spelers uit om vanaf 24 april deel te nemen

Luxemburg – 18 Maart, 2014: Nexon Europe heeft vandaag de datum voor de langverwachte Lost Saga open bèta aangekondigd; iedereen is welkom om vanaf 24 april deel te nemen aan de geprezen multiplayer vecht actie.

Er zijn meerdere veranderingen doorgevoerd in Lost Saga naar aanleiding van feedback gedurende de gesloten bèta. Zo zijn er 15 nieuwe speelbare karakters toegevoegd waaronder Reaper, Ninja Assassin, Monkey King, Zorro, Dartagnan, King Arthur V-Mechanic, Gladiator, en ga zo maar door.
Bovendien zullen nieuwe omgevingen—Angkor Wat en Construction Site, en nieuwe modi—Crusade (21Floor), PvE Deep Forest, en Boss Raid worden verbeterd om de afwisselende gameplay van Lost Saga nog leuker te maken.

Er zal een speciale beloning beschikbaar zijn voor spelers die deelnamen aan de gesloten bèta, in de vorm van de Hero Scroll. Met een waarde van 3000Peso (spel punten), geeft de Hero Scroll spelers toegang tot een van de vele beschikbare personages voor een bepaalde tijdsduur. Dit kan 2 uur zijn, 10 uur, 30 uur of, als een speler heel veel geluk heeft, kan het permanent zijn. Zowel de keuze van het toegewezen personage en de hoeveelheid tijd dat het personage beschikbaar zal zijn voor de speler, wordt willekeurig gegenereerd.

Deelnemers die level 5 hebben bereikt in de gesloten bèta, ontvangen de Hero Scroll in de eerste week van de open bèta, terwijl zij die level 10 hebben bereikt twee Scrolls toegekend krijgen in de eerste week.

Deelnemen aan de open bèta is vrijblijvend en zonder voorwaarden; iedereen is welkom!

Lost Saga zal beschikbaar zijn in 6 talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools, en Turks.

De officiële Lost Saga website vind je hier: http://lostsaga.nexoneu.com.

Voor meer informatie en het laatste Lost Saga nieuws, bezoek je Lost Saga op Facebook: http://facebook.com/LostSagaEurope.

Voor de meest recente video’s van Lost Saga, bezoek je Lost Saga op YouTube: http://www.youtube.com/playlist?list=PLB2y0H-x_V2g9t4X6NEkFPjTCRWvFYbmK
 
De nieuwste Lost Saga karakter art download je hier: http://we.tl/A3Y3lJSyWV

Over Nexon Europe
Nexon Europe, opgericht in maart 2007, is een toonaangevende uitgever van Free2Play MMO’s in Europa. Het bedrijf heeft de wereldwijde hit MMORPG MapleStory in mei 2007 naar Europa gebracht en in januari 2009 de succesvolle First-Person-Shooter Combat Arms. Met de lancering van de 3D Actie MMORPG Vindictus in 2011 heeft Nexon Europe haar positie verstevigd als veelbelovende uitgever in Europa. Naast de in-house franchises heeft Nexon Europe verschillende externe franchises verkregen en exploiteert deze, waaronder Atlantica Online, een innovatieve, tactische MMORPG, Dekaron, een authentieke action MMORPG in een grimmig fantasy universum en de FPS boordevol actie, War Rock. De nieuwste toevoegingen aan het groeiende portfolio zijn NavyField 2, tezamen met de langverwachte Shadow Company in 2013. Daarnaast wordt de dienstverlening van het bedrijf uitgebreid naar Turkije met de lancering van de legendarische FPS game Counter-Strike Online in 2013. In 2014 worden de eerste grootschalige browser MMORPG Arcane Chronicles van het bedrijf alsmede de snelle en vermakelijke vechtgame Lost Saga aan de line-up toegevoegd. Voor meer informatie over Nexon Europe en de games, bezoek de officiële website op www.nexoneu.com.

Over WeMade Entertainment Co., Ltd.
WeMade Entertainment Co., Ltd. (KOSDAQ: 112040), opgericht in 2000, is een internationale game developer en uitgever met een aantal van de meest populaire mobiele spellen in Azie in de portfolio. WeMade is uitgegroeid van een handvol gedreven spelpioneers tot meer dan 1000 spelliefhebbers, met een van de meest robuuste mobiele spelontwikkelteams in de wereld. Wemade's eerste hit, met de titel "Legend of Mir 2" heeft meer dan 200 miljoen online gamers aangetrokken. Sinds het debuut in de mobiele spellen in april 2012, heeft WeMade 27 mobiele spellen van hoge kwaliteit uitgegeven, inclusief "WIND RUNNER", dat al snel het meest populaire mobiele spel werd in Korea en Japan, met samen meer dan 30 miljoen downloads.

Pers Contact 
Kimara Rouwit | Critical Hit PR | E: kimara@criticalhit-pr.com | T: +31 (0) 10 84 22 689
 

Critical Hit PR
Mathenesserdijk 412K
Rotterdam, 3026 GV
Netherlands

Add us to your address book

 
Email Marketing Powered by Mailchimp