Copy
View this email in your browser
THOR Nieuws - 1 april 2015
Bij deze ontvangen jullie de eerste digitale nieuwsbrief
Elke 1e van de maand vind je hier het actuele nieuws van onze mooie vereniging. Onder meer aankondigingen van activiteiten, kijkjes achter de schermen bij grote evenementen, verslagen en foto's van de afgelopen maand. Heb je ideeën voor leuke content, neem dan contact met ons op.
Ook ontvangen wij graag suggesties voor een nieuwe flitsende naam via nieuwsbrief@thordebataaf.nl.

NB! We sturen deze eerste nieuwsbrief naar alle leden waarvan we een emailadres hebben. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kijk dan onderaan om je uit te schrijven.
De Communicatie Commissie is een samenvoeging van de Koerier- (het oude clubblad) en de Webcom commissies. Vanuit het bestuur is Marije Wolsink het aanspreekpunt. De leden van de commissie van links naar rechts zijn: Kordula, Jeanine, Virginia, Folkert, Josien, Jeffrey. Niet op de foto, Lieke.
Het toernooi zit erop, wij zijn aan het bijkomen van een leuke maar altijd intensieve week. Ondanks de regen, het uur vooruit en de keiharde wind, hebben we zondag toch mogen genieten van prachtige finales! Lees meer
Het 2015 tennisseizoen is van start gegaan!
In zijn column kijkt voorzitter Loek de Gruijter vooruit op het komende zomerseizoen. Lees meer
Elk jaar zet Thor de Bataaf zich in voor een nieuw goed doel en dit jaar is dit Save the Children. Vorig jaar was het goede doel het Jeugdsportfonds en afgelopen 29 maart overhandigde het bestuur een cheque ter waarde van 1250 euro. Hiermee kan het JSF 5 kinderen laten sporten.
Op de foto: John van den Berg (Bestuurslid JSF Zuid Holland) en Bart Volkerijk (Sport Service Zuid Holland, Adviseur voor het bestuur van het JSF) met Loek en Inge.
 
Het nieuwe goede doel
Lees meer
5 vragen aan... de Commissie Ledenwerving en Ledenbehoud
Landelijk neemt het aantal leden van tennisverenigingen af. Thor is op dit moment redelijk stabiel met rond de 1500 leden. Maar ledenwerving en ledenbehoud is expliciet als speerpunt door het bestuur benoemd. Op Nieuwjaarsdag stond spontaan een viertal dames op die zich dit jaar daarvoor gaan inzetten. Reden genoeg om eens bij hen aan te schuiven.
Lees meer
Nieuwe sponsor en business club member bij Thor!
Kruid & Druif voor ingrediënten op maat.
Lees meer en ontvang 5 euro introductiekorting
Activiteiten
Afgelopen maandag zijn de Vluggertjes weer van start van gaan. Iedere maandagavond, behalve op feestdagen en tijdens toernooien, kun je weer van 19:00-21:00 meedoen. De ideale manier om andere Thorleden te leren kennen. 
Ook leuk is het Pinkstertoernooi in mei. Houd de website daarvoor in de gaten. Om een beetje sfeer te proeven van AC-activiteiten kun je een kijkje nemen in de foto-albums op de website. Klik hier voor de foto's van de winteractiviteiten, o.a. Ladderzat en Zopie.
Je vindt ons activiteitenoverzicht en de agenda op onze website.
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Thor de Bataaf, All rights reserved.

Our mailing address is:
Thor de Bataaf
Ver Huellweg 2
Den Haag, ZH 2300AH
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp