Copy
View this email in your browser
THOR Nieuwsbrief - 1 november 2016
Kom vanavond naar de ALV! 
 
Vanavond, Dinsdag 1 november om 20:00 uur is iedereen van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze ALV blikken wij terug op het afgelopen jaar en brengen wij o.a. het jaarverslag uit en zullen we ook vooruit kijken naar 2017. O.a. wordt de contributie voor komend jaar weer vastgesteld. De agenda voor vanavond alsmede de relevante stukken, zijn beschikbaar op de website van Thor de Bataaf (link). Inloggen met knltb-nummer en geboortedatum. Hopelijk, tot vanavond.
BEATS, BIER & BALLEN 
VRIJDAGAVOND 11 NOVEMBER CLUBAVOND 
BEAT THERE BE THERE!
DE NIEUWE VRIJMIBO VAN THOR VOOR ALLE NIVEAUS!!!
CHECK HIER VOOR MEER INFO!
La famille et les Amies
Omdat Gwenola na 19 jaar afscheid neemt van de AC vonden wij het leuk om haar laatste activiteit in een Frans jasje te gieten. Zo werd 9 oktober Un jour Formidable met Franse chansons, Jeu de Boules, Baguettes Brie en Boeuf Bourguignon. Het team Omelette du Fromage kwam het mooist voor de dag en kreeg de eervolle vermelding en bijbehorende prijs van best dressed team. Gelukkig was er dit keer heel veel meer te winnen. Diverse Franse ondernemingen hebben prijzen gesponsord voor de loterie ten behoeve van ons Goede doel. Speciale dank gaat dan ook uit naar: Brasserie Le Breton (Piet Heinstraat), Ducktrail, Boulangeries Michel (Oude Molstraat & Rusthoekstraat) en Sucre Sale (Reinkenstraat), L'Octitane en Provence, Restaurant Pastis (Oude Molstraat) en Haags Wijnhuis Pavie (Reinkenstraat). Door hun beschikbaar gestelde prijzen konden wij € 300,00 ophalen voor het Vergeten Kind. Klik hier voor de foto's. 
Schrijf je in voor de voorjaarscompetitie
De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2017 is geopend. Om het enorme aanbod van competitieteams en de indeling hiervan in goede banen te leiden, verzoekt de TC jullie om vóór 1 december aanstaande in te schrijven. Het inschrijfformulier vind je hier
And the winners are...
Thor was goed vertegenwoordigd in de Herfstcompetitie dit jaar en dat heeft maar liefst vier kampioenen opgeleverd!
Van harte gefeliciteerd voor de toppers van Mix 2 (Inga, Maaike, Carola, Dzun-Man, Hugo en Karel), Mix 3 (Inge, Tamara, Mariette, Nadja, Pieter, Floris, Vincent en Boris), Mix 9 (Lieke, Marlou, Maartje, Alexander, Jeremy en Joris) en Heren 4 (Arjan, Erwin, Dennis, Leendert, Klaas-Jan, Onno, Eric-Jan en Sebastiaan)! 
Kik hier voor de foto's.

Veel dank voor de indeling en organisatie, TC en VCL! 
Pub Quiz Einde Herfstcompetitie
Inmiddels voor de vierde keer organiseerde de AC afgelopen zaterdag de Pub Quiz. Dit jaar kon je niet alleen als team winnen, maar kon het geluk ook aan jouw zijde staan bij de Hit Bingo. Zo werd het ondanks de pittige vragen toch nog een vrolijke avond!

Hier vind je nog een keer alle vragen en antwoorden van de Quiz!
Wintercompetitie in volle gang

De Herfstcompetitie was nog niet voorbij en de wintercompetitie ging al van start! Sinds afgelopen week kun je je poule-genoten uitdagen voor een mooie single partij. Een goede voorbereiding voor de voorjaarscompetitie. Veel succes! 
Heb je nog vragen over de wintercompetitie; mail dan ac@thordebataaf.nl
Nieuws voor de jeugd

Competitienieuws
De najaarscompetitie loopt inmiddels op zijn eind en is met maar liefst 9 gele, 4 groene, 3 oranje en een rood team populairder dan ooit!
Binnenkort ontvangen jullie een email over de inschrijving voor komend voorjaar.
Door wijzigingen vanuit de KNLTB in de verschillende competitievormen, zoals bijv. het verplaatsen van de Groene competitie naar de zondagmorgen, is het extra belangrijk om je tijdig in te schrijven als je mee wilt doen
Voorkom dus dat je achter het net vist en de beschikbare plaatsen vol zijn en houd je mailbox in de gaten!Nieuw: Loop en coördinatietraining
Ben je tussen de 8 en 13 jaar oud en wil je je naast je reguliere training nog extra ontwikkelen, dan is de nieuwe loop- en coördinatietraining wellicht iets voor jou!
De cursus wordt gegeven door Stein van der Toorn, personal trainer en nieuw lid van de Jeugdcommissie. Als je dit najaar Groene competitie hebt gespeeld, ken je Stein wellicht al. De cursus start in de week van 14 November 2016, wordt gegeven op woensdag of vrijdag tussen 4 en 6 en duurt ongeveer 45 minuten. De kosten bedragen dankzij de Businessclub en Fitness de Bataaf slechts € 20 voor 10 lessen. Geef je snel op bij je trainer of via TTA@thordebataaf.nl want er is slechts een beperkt aantal plekken.
 
NB Voor de oudere jeugd (>14 jaar) is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de De Bootcamp & Functional Training van Fitness de Bataaf. Tijdens deze pittige trainingen op maandag- en woensdagavond gaat het vooral om snelheid, kracht, coördinatie, lenigheid en uithoudingsvermogen. Voor meer informatie kun je terecht bij Cock, Stein of Ben.
Wist je dat..... 
  • alle foto's van afgelopen activiteiten op de site beschikbaar zijn (link).
  • er na het Family & Friends toernooi een tussenstand genoteerd is van €1.690,25 voor ons goede doel 'Het Vergeten Kind'.
  • Gwenola Thomas na 19 jaar afscheid neemt van de AC en dat ook Rogier van Staveren en Evelien Franken-Quinten de AC verlaten. Alle drie ontzettend bedankt voor jullie inzet! 
  • Maartje Vincenten de AC komt versterken. 
  • Sinterklaas dit jaar onze vereniging weer aandoet. Op Zondag 27 november om 16:00 uur zal hij Park de Bataaf bezoeken. Kinderen van 0 tot 7 jaar zijn van harte welkom! Meer informatie volgt in een aparte nieuwsbrief en op de website. 
  • je wist-je-datjes kunt insturen via nieuwsbrief@thordebataaf.nl
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 Thor de Bataaf, All rights reserved.

Our mailing address is:
Thor de Bataaf
Ver Huellweg 2
Den Haag, ZH 2300AH
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp