Copy
A l'Obrador d'històries, gaudiràs de la literatura.
Mira aquest butlletí al navegador

Escriptura, Eixample i premi

Teniu temps. No us estresseu que ja tindreu tot un curs laboral i Nadal amb la família (o amb urnes, que, segons com, encara pot ser pitjor) per fer-ho. Però tampoc és qüestió d'encantar-se. Deixeu un dia (o dos, o el que faci falta) la sèrie que esteu veient o demaneu a algun parent que us vagi a buscar els nens al casal si és el cas, perquè ara teniu una cosa més important a fer: escriure.
 
Sí, amics i amigues, coneguts i conegudes, desconeguts i desconegudes, aquest serà el quart any del premi literari que concedim amb motiu de la Festa Major del barri. Pinta que ja podem parlar de consolidació. Si vols participar amb un relat, tens temps fins el 15 de setembre.

Que la inspiració t'acompanyi!

+ info

 

Obrador d'històries
obradordhistories@gmail.com 

931 620 467

c/ Calàbria, 199 - Local 2 

08029 Barcelona

Quin taller vols fer? Regalem una plaça
Et proposem un joc. Endevina a quin llibre, film, obra de teatre o conte fan referència les imatges de la portada de l'agenda d'activitats i guanya una plaça gratuïta a un taller mensual o entrades per als monogràfics i vermuts amb tapa literària. Aquí trobaràs la portada.
Escriu a obradordhistories@gmail.com i digues els títols. Posa "Concurs portada" al subjecte del missatge.
Tens temps fins al 12 de setembre a les 23:55 h per participar.
                             + info
Vermut per a viatgers, escriptors i gourmets
Estrenem la temporada de Vermuts amb tapa literària seguint la tradició de parlar de viatges. Aquesta vegada, una especialista en narrativa de viatges, l'Assum Guardiola de Factoria de Lletres, ens obrirà la gana de reviure les nostres aventures pel món i convertir-les en grans relats literaris. Com sempre, la Carme ho acompanyarà d'un aperitiu de bandera.
                             + info
Escrius?
T'agrada escriure, t'agrada llegir, t'agrada narrar històries en veu alta. Ho veus, oi? Ha arribat el moment d'apuntar-te a un dels tallers de l'Obrador d'històries. Aquest curs, afegim a la nostra llista nous tallers que et permetran entrar en l'art d'escriure un conte breu, literatura d'humor o treballar les tècniques en públic per fer presentacions i no suar la camisa. També ens estrenem en els cursos virtuals.
                            + info
Copyright © 2016 Obrador d'històries, All rights reserved.


Vols deixar de rebre el butlletí?    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp