Copy
Jämsek Oy | Uutiskirje
Eikö viesti näy oikein? Katso selainversio

Syksy on tehty markkinointi- ja yritystapahtumista


Markkinointivetoinen syksy on käynnistynyt. Monipuolinen ja kansainvälinen FinnMETKO-messu on ohi ja jatkamme syyskuun lopussa Jämsän yritysalueiden markkinointimatkaa Tampereelle Alihankintamessuille. Lokakuussa on vuorossa Kasvu Open Karnevaali Jyväskylässä, missä olemme mukana maakunnan yhteisellä esittelyosastolla. Olemme tavanneet yrityksiä eri kehittämisideoiden parissa, jalostaneet yhteisesti ajatuksia ja uutena käynnistymässä on mm. Digijohtajaksi-hanke. Parhaillaan hankeaihiona on myös biotalouden liiketoiminnan kehittämiseen suuntautuva kokonaisuus. Yhteistyökumppanina olemme mukana mm. syksyllä käynnistyneessä Yes-verkostossa, missä vahvistetaan yrittäjyyskasvatusta osana kuntien yleissivistävää koulutusta. Hallin Master Plan on monipuolinen yritystoiminnan kehittämisen kokonaisuus, jota viedään eteenpäin vuoden loppuun saakka muiden yrityskehittämishankkeiden ja toimenpiteiden ohessa. Loppusyksystä uudistamme myös Jämsän sijoittumis- ja markkinointisivuston, Invest in Jämsä -sivut. Yritystapahtumia ja tilaisuuksia järjestämme eri teemoilla jatkossakin ja tilaisuuksien aihepiiriin otamme mielellämme myös vinkkejä vastaan. Tapaamisiin!

Lisätietoja: toimitusjohtaja Ulla Haggrén, p. 040 526 1393

Toiminnallinen Master Plan Halliin

 
Jämsek on käynnistänyt osana Ilmo2-hanketta Hallin toiminnallisen Master Planin. Tavoitteena on etsiä uutta yritystoimintaa ja uusia työpaikkoja synnyttäviä toimintoja entiselle varuskunta-alueelle ja sen läheisyyteen. Työtä tehdään yhteistyössä Halliin datapuistoa suunnittelevan NxtVn Jämsä Oy:n kanssa. Toiminnallinen Master Plan antaa suuntaviivat alueen kehittämiselle vuoteen 2030. Master Plan -työ tilattiin tarjouskilpailun perusteella FCG Konsultointi Oy:ltä. Lue lisää>>

Lisätietoja: yrityspalvelupäällikkö Marko Leppänen, p. 040 747 7719

Digijohtajaksi!-hanke


Digijohtajaksi!-hanke on alkanut syyskuussa. Hankkeen tavoitteena on parantaa yritysten digiosaamista ja työhyvinvointia. Ilmaisten tilaisuuksien lisäksi hanke tuottaa yritysten tarpeiden mukaan räätälöityjä maksullisia valmennuksia. Valmennusten kustannuksia tuetaan hankkeesta, eli yrityksille kustannukset ovat hyvin kohtuullisia.

Haluatko hyötyä digin
mahdollisuuksista? Tarvitsetko apua? Ole yhteydessä, niin pohditaan miten saadaan haasteet ratkottua.

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Anna-Liisa Juurinen, p. 040 747 7736

ELLA:n kannet kiinni - sitoutuneita ei riittävästi


Jämsek valmisteli kuluvan vuoden aikana ELLA (elinvoimaa lähellä tuotetuista tuotteista) –hankkeen. Hankkeen toteutuminen peruuntuu, sillä hankkeen rahoituksen edellyttämälle vajaan 12 000 euron yksityiselle rahoitukselle ei löydy riittävästi maksajia. Lue tiedote>>

Jämsek on sopinut yhteistyöstä maakunnallisten lähiruokahankkeiden kanssa. Jämsäläisten lähiruokaketjussa tai sen rajapinnoilla toimivien PK-yritysten on mahdollista hyödyntää maakunnallisten hankkeiden tapahtuma ja koulutustarjontaa. Tarjonnasta tiedotetaan aktiivisesti Jämsekin nettisivujen kautta.

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Anna-Liisa Juurinen, p. 040 747 7736 
 

FinnMETKOilta Alihankintaan - Jämsää markkinoidaan messuilla

 
Jämsä oli näyttävästi esillä uudella osastolla FinnMETKO-messuilla. Osastolla markkinoitiin Myllymäkeä ja muita yritysalueita. Ennen messuja järjestettiin näytteilleasettajille Myllymäki VIP-tilaisuus ja lehdistöä kutsuttiin osastolle lehdistöpäivänä. Messuvieraat kyselivät mm. valmista teollisuustilaa ja omakotitalotontteja Jämsästä.
 
Yritysalueiden markkinointia jatketaan Tampereella 27.-29.9. järjestettävillä Alihankinta 2016 -messuilla. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa käy vuosittain noin 20 000 alan ammattilaista. Messujen teemana on tänä vuonna digitalisaatio ja johtaminen. Jämsekin mukaan messuosastolle lähtevät myös Patricomp ja Koskenpään Huopatehdas markkinoimaan omaa osaamistaan.

Lisätietoja: yrityspalvelupäällikkö Marko Leppänen, p. 040 747 7719

Invest in Jämsä - uusi sivusto tulossa
 

Jämsään tarvitaan uusia yrityksiä ja investointeja, mutta viestinnän tulvassa erottuminen muista alueista on vaikeaa. Jämsek hankkii uuden helppokäyttöisen verkkosivustoratkaisun, jonka avulla:
  •  Jämsä erottuu myönteisellä tavalla muista alueista ja
  •  Kasvuhakuinen yritysasiakas tai kiinnostunut investori löytää sivustolle, jättää yhteystietonsa ja tulee paikan päälle tutustumaan Jämsän tarjontaan
Ensi vaiheessa sivustolla keskitytään esittelemään Himosta, Hallin datapuistoa, Myllymäen teollisuuspuistoa sekä 9/24-risteysaluetta yritystoiminnan laajentumisen ydinalueina. Sivuston sisältöä on mahdollista laajentaa tarpeen mukaan. Uusi sivusto toteutetaan osana
Ilmo2-hanketta.

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Anna-Liisa Juurinen, p. 040 747 7736

Tulevia koulutuksia ja tilaisuuksia meillä ja muualla
 

28.9. Keski-SuomiON GO -iltapäiväseminaari Jyväskylässä
29.9. NLP Practitioner -koulutus, esittelytilaisuus Mitera Jämsä
30.9.-1.10. Keksintöjen viikko Viitasaarella
3.10. Finrelax II -työpaja matkailuyrityksille Jyväskylässä
1.-2.11. Lähituotteista bisnestä -opintomatka

Digipolku-hankkeen syksyn työpajat
27.9. Joutsa: Sosiaalisen median hyödyntäminen markkinoinnissa
13.10. Laukaa: Sosiaalisen median hyödyntäminen markkinoinnissa
25.10. Toivakka: Sähköinen asiakashallinta ja asiakastiedon hyödyntäminen
1.11. Viitasaari: Verkkokauppa
1.12. Kyyjärvi: Sähköinen asiakashallinta ja asiakastiedon hyödyntäminen
7.12. Petäjävesi: Tietoturva

Tulossa marraskuussa mm. Grynderi-ilta ja kansainvälisyysilta, joista lisätietoja myöhemmin.
Seuraa ajankohtaista-palstaamme ja some-kanavia.
Tykkää meistä niin saat nopeasti ajankohtaista tietoa koulutuksista ja tilaisuuksista
Seuraa meitä myös Twitterissä!
Copyright © 2016 Jämsek Oy

Jämsek Oy | Seppolantie 5 | 42100 Jämsä | www.jamsek.fi

Peruuta uutiskirjeen tilaus   Muokkaa tietojasi

Email Marketing Powered by Mailchimp