Copy

Hoezo herfstdip?

Geniet van het najaar en maak herfstplannen! Verleng het mooie weer van de afgelopen weken met een leuke ontspannen herfstvakantie in Frankrijk! Een waterig nazomerzonnetje in Bretagne, bijvoorbeeld? Heel aangenaam! Of culturele trips en leuke bezichtigingen in Parijs of Versailles? Denk aan Bourgogne. Niet te heet, lekker niet druk en dichtbij. Zo kun je je net nog even opladen voor de winter.

En tussen ons gezegd: het is misschien wel het mooiste en rustigste seizoen van het jaar. Prachtige bossen met een zee van kleuren en de zee is nog lekker warm van alle zomer-stralen. Maak lekkere lange boswandelingen en ga met de kinderen naar paddenstoelen zoeken... Wat een 'bon plan' om in de herfst naar La Douce France te gaan! 

Fijne herfstvakantie
Reiscompany

Uitwaaien op het strand


Camping-Club Les Pins op het eiland Île d’Oléron is een prima plek voor rustzoekers, wandelaars en fietsers. Huur een verwarde mobile home of safaritent voor 8 personen.

15% korting op alle boekingen*


Camping Les Embruns is een groene camping in Bretagne aan zee. Ideaal voor natuur-liefhebbers en rustzoekers. *voor 31 oktober. Kortingscode: REIS2017

Rust, ruimte en natuur

 
Vue du Lac in de Bourgogne ligt idyllisch aan een natuurmeer. Voor de kinderen is het hier een walhalla en de ouderen kunnen hier wandelen, fietsen en dorpjes bezoeken.

Midden in Parijs, aan de Seine


Indigo Paris Bois de Boulogne, kom tot rust op in de groene omgeving aan de Seine en geniet van de nieuwe voorzieningen. Op 15 minuten van de Champs-Elysées.

Ontdek Parijs en Versailles

 
Huttopia Versailles, de ideale camping voor een bezoek aan Parijs en Versailles. Vlak bij het kasteel van Versailles! Het vertrekpunt voor mooie ontdekkingen met het hele gezin!

Top 10 populaire thema's

  1. Kleine campings
  2. Nederlandse eigenaar
  3. Charme campings
  4. Campings aan zee
  5. Kindvriendelijk
  6. Wandelen
  7. Met zwembad
  8. In de bergen
  9. Naturistencampings
  10. Familiecampings

Zoek een camping

Geachte lezer,


Afmelden    Update uw gegevens 

Informatie

Over ons
Contact
Kampeerblog
Verhuur
Populaire regio's
Vakantiethema's
Beschikbaarheid

Copyright © 2016 Reiscompany, All rights reserved.