Copy
Sidste nyt fra FSTA, Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur
Ser denne email underlig ud?
Se den i en internet browser.

Forum for sygehus teknik og arkitektur

Årskonference 2014
Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 22.-24. september 2014, hvor FSTA holder årskonference. Det foregår igen i år på Comwell Kolding, hvor der vil være rig mulighed for at blive inspireret af de mange indlægsholdere og blive klogere på bl.a. driftsrelaterede spørgsmål, byggeprocesser samt arkitektkonkurrencer for kvalitetsfondsprojekter.

Se det foreløbige program.

Du kan allerede nu tilmelde dig FSTA’s årskonference på vores hjemmeside. 

Vi glæder os til at byde tekniske chefer, maskinmestre og andre driftsfolk fra landets hospitaler samt projektfolk, ingeniører og arkitekter med reference til hospitalsvæsenet og kvalitetsfondsprojekterne velkomne til årskonferencen 2014.

Ny hjemmeside gør videndeling mulig
I FSTA ønsker vi at videndele.

Vi er derfor glade for at kunne præsentere vores nye hjemmeside, der giver mulighed for at dele vores viden og erfaringer med hinanden.

Du er velkommen til at byde ind med egne nyheder og synspunkter om sygehusteknik og -arkitektur, drift, planlægning, udfordringer og løsninger. Læs hvordan under ”Nyt om sygehusene”.

På den nye hjemmeside kan du også blive klogere på kvalitetsfondsprojekterne og holde øje med spændende arrangementer i både ind- og udland.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på www.fsta.dk.


Copyright © 2014 FSTA, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp