Copy
EFAFLEX nieuwsbrief - september 2016
View this email in your browser

Nieuwsbrief EFAFLEX September 2016

Beste lezer,

De bouwvakantie is nu echt voorbij. In deze nieuwsbrief onder meer nieuws over onze nominatie voor de grootste ondernemersprijs van Nederland. Verder een mooi referentieproject welke tijdens de zomer is gerealiseerd in Ritthem (Havengebied Vlissingen-Oost). Ook zullen we in het najaar weer deelnemen aan een mooie vakbeurs!

Veel leesplezier!
Winnaars Snelloopdeurenbranche
Wellicht heeft u dit prachtige nieuws via een van onze sociale mediakanalen al vernomen: EFAFLEX van der Tol en Keijzer is uitgeroepen tot branchewinnaar in de categorie snelloopdeuren en genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2016. Daarnaast zijn we genomineerd de sub-award meest innovatieve bedrijf en de branche-awards: Beste in High Tech en Beste in Bouw.
Het Nationale Business Succes Award Instituut organiseert sinds 2011 jaarlijks de grootste ondernemersverkiezing van Nederland. De Nationale Business Succes Award is de enige awardverkiezing met een eigen wekelijks televisieprogramma. Onze Award-nominaties zijn als een keurmerk: een predicaat van onderscheidend goed ondernemen. 
 
EFAFLEX in het tv-programma Succesfactor op RTL7
Afgelopen zondag 04 september waren wij te zien in het tv-programma De Succesfactor. Heeft u het gemist dan kunt u hier alsnog het item bekijken.
Uitgelicht project: C.RO Ports Nederland BV
Bij C.RO Ports Nederland BV te Ritthem (in het Havengebied Vlissingen-Oost) hebben we deze zomer twee stuks geïsoleerde snelloop-spiraaldeuren SST-ECO geplaatst voor het doorrijd checkpoint douane . De deuren hebben een dagmaat van 4500 mm breed en 5000 mm hoog en lopen via het plafond met een zogeheten lage inbouw weg zodat er een minimale inbouwhoogte benodigd is.
Vakbeurs Verkeer, Mobiliteit & Parkeren
Op 23-24 november 2016 vindt in Expo Houten de 11de editie plaats van Verkeer, Mobiliteit & Parkeren, voorheen bekend als de Dag van Verkeer & Mobiliteit. Wij zullen hier ook staan met onze eigen stand en een snelloopdeur voor parkeer- of stallingsgarages.
Registreer voor gratis toegang
Meer informatie?
Wilt u meer weten van de voordelen van de snelloopdeuren van EFAFLEX? Of wilt u op uw gemak kijken welk type deur voor uw bedrijf het meest geschikt is? U kunt contact met ons opnemen via verkoop@efaflex.nl of via 0346-557111.
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
uitschrijven     update voorkeuren