Copy
EFAFLEX nieuwsbrief - november 2016
View this email in your browser

Sneller. Veiliger. Efficiënter.

Beste lezer,

Sinds jaar en dag is bij EFAFLEX energie besparen automatisch inbegrepen. Want dankzij de snelle open- en sluitsnelheden blijft de gewenste temperatuur behouden – bij warmte of koude, het verlies blijft gering. Premium kwaliteit is de moeite waard – u bespaart permanent geld. Onze ideeën over innovatieve ingenieurskunst vormen de basis voor de topkwaliteit van onze snelloopdeuren. Op basis van baanbrekende constructies creëren wij techniek, die hoogste betrouwbaarheid, efficiëntie en een lange levensduur mogelijk maakt. U zult in deze nieuwsbrief dan ook het thema sneller, veiliger en efficiënter telkens zien teurgkomen.

 
Extra veiligheid voor en door een snelloopdeur
Voordelen die voor iedereen helder zijn
Bij alle industriële deuren in uw firma, die vaak van beide zijden worden benaderd, biedt de vrije blik door de deur heen belangrijke voordelen: ongevallenpreventie en een gegarandeerd soepel bedrijfsproces. Bijvoorbeeld in sluizen laten de transparante lamellen van de EFA-STT® veel licht door in uw bedrijf. Niet alleen bieden ze dus vrij zicht, ook optisch zijn ze een ware blikvanger en zorgen ze voor een open atmosfeer met open zichtassen tussen de ruimten. Werken wordt zo echt veiliger en aangenamer!
Unieke systemen - voor meer veiligheid

Niet alleen de deuren bij EFAFLEX voldoen aan de hoogste eisen. Ook de bijbehorende veiligheidssystemen bieden unieke voordelen. EFAFLEX biedt u een reeks van verschillende systemen aan om uw beveiliging geheel individueel aan te passen aan uw eisen. De mogelijkheden reiken van bekende systemen als inductielussen, radiografische afstandsbedieningen, actief-infrarood- of radarsystemen tot nieuwe technologieën: de EFA-SCAN®, het nieuwste patent van  EFAFLEX, is wereldwijd de eerste laserscanner voor gebruik bij de deur en daarbij impulsgever en veiligheidssysteem in één.

Onze vertegenwoordigers geven u graag advies om een oplossing te vinden die is toegesneden op uw eisen. Wilt u uw deur ook veiliger maken of meer info over onze veiligheidssystemen? Neem contact met ons op!

Heeft u al een toegangskaart aangevraagd voor de Vakbeurs Verkeer, Mobiliteit & Parkeren?
Op 23-24 november 2016 vindt in Expo Houten de 11de editie plaats van Verkeer, Mobiliteit & Parkeren, voorheen bekend als de Dag van Verkeer & Mobiliteit. Wij zullen hier ook staan met onze eigen stand en een snelloopdeur voor parkeer- of stallingsgarages. Verkeer Mobiliteit & Parkeren: tweedaagse vakbeurs en lezingen voor de Nederlandse markt, de nieuwste ontwikkelingen over verkeer, mobiliteit en parkeren.
Registreer voor gratis toegang
Like
Tweet
Deel
Doorsturen
Onze snelste deur voor extra efficiëntie bij Impex Heemskerk
Impex-Heemskerk is gevestigd te Venlo en is actief in de branche Groothandel in groente, fruit, aardappelen en champignons. Hun afzetlanden zijn Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Zwitserland en Zweden. Indien nodig verzorgen zij ook het transport.

Martin van Brenen, Account Manager EFAFLEX: “Bij Impex-Heemskerk hadden ze een uitdaging voor de buitendeur. Deze deur staat op het zuidwesten, waardoor er veel wind en zon op staat. Ook maakt de deur tussen de 70.000 en 80.000 openingen op jaarbasis. Om tocht te voorkomen in de hal was er al snel een keuze gemaakt voor de turbodeur van EFAFLEX. Deze deur heeft een openingssnelheid van maximaal 3,2 meter per seconde en kan een windbelasting aan van windkracht 10.  Doordat deze deur snel opent en sluit en harde wind tegenhoudt, maar ook het zicht bewaart voor de chauffeurs, is dit de perfecte oplossing voor de eindgebruiker.”


Bekijk hier de grote voordelen van snelloop-turboroldeuren
Meer informatie?
Wilt u meer weten van de voordelen van de snelloopdeuren van EFAFLEX? Of wilt u op uw gemak kijken welk type deur voor uw bedrijf het meest geschikt is? U kunt contact met ons opnemen via verkoop@efaflex.nl of via 0346-557111.
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
uitschrijven     update voorkeuren