Copy
Bekijk deze email in je browser
Speciaal voor thuiswerkers

Maak de beste thuiswerkplek.


Door de coronacrisis zijn heel veel kantoormedewerkers thuis aan het werk. Hierdoor hebben meerdere relaties ons afgelopen week benaderd, met de vraag of het mogelijk is om voor medewerkers zo snel mogelijk bureaustoelen en bureaus te leveren. Aangezien we allemaal niet weten hoe lang dit benodigd zal zijn, bieden wij een oplossing aan op basis van huur per week.
 
Thuiswerkplekken te huur & advies voor uw werkhouding
  • Huur een ergonomische bureaustoel voor € 15,- per week.
     
  • Huur een complete thuiswerkplek (bureaustoel en bureau) voor € 25,- per week.
     
  • Persoonlijke zitinstructie en ergonomisch advies voor werkhouding te geven door een van onze specialisten via FaceTime
We willen u erop wijzen dat voor een thuiswerkplek gerichte vrijstelling bestaat binnen een werkkostenregeling. We proberen zo lang als mogelijk volledig operationeel te zijn en we hebben momenteel nog voorraad om snel bureaustoelen en/of thuiswerkplekken te leveren. We volgen bij al onze werkzaamheden uiteraard de richtlijnen van het RIVM/LCI.
THUISWERKPLEK HUREN

Nieuwe website.


We willen u ook graag informeren over onze geheel vernieuwde website www.officeprojects.nl. Ons doel is u te inspireren door middel van onze referentieprojecten. Neem een kijkje voor een overzicht van de door ons gerealiseerde kantoorinrichtingen en ontdek wat wij doen.
BEKIJK WEBSITE
Blijf fit met bureaufietsen en zit-sta modules.
Wij bieden allerlei oplossingen om fit te blijven vanachter uw bureau, ook voor thuiswerkers. Ontdek onze bureaufietsen, zit-sta modules en tips om in beweging te blijven tijdens uw werk.
Website
Facebook
LinkedIn
Email
Namens team Office Projects
Meubelmakerstraat 27, 1991 JD Velserbroek
Vincent Klopper


Gegevens aanpassen Afmelden

Copyright © 2020 Office Projects, All rights reserved.