Copy
View this email in your browser
  
U vrijeme adventa Zagreb živi u posebnom ozračju i tih dana na mnogim se trgovima i ulicama grada uživa u tradicionalnim delicijama na otvorenome ili se tematski osmišljenim programima vraća u prošlost. Privlačan već sam po sebi, Advent u Zagrebu dodatno je upotpunjen blagdanskom ponudom Art Hotela LIKE. Po povoljnoj promotivnoj cijeni možete se udobno smjestiti u našem hotelu i otkriti uzbudljivi život iz samog srca Zagreba.
Promotivne cijene za vrijeme Adventa
U jednom od najljepših zagrebačkih parkova Zrinjevcu očekuje vas ledena božićna bajka - klizalište, birana ugostiteljska ponuda i glazbeni programi. Unikatne i zanimljive suvenire i božićne ukrase prodavat će odabrani umjetnici, a moći ćete uživati i u pomalo zaboravljenim zagrebačkim specijalitetima. Koncerti klasične glazbe s odabranih zagrebačkih balkona pružit će posjetiteljima jedinstven glazbeni doživljaj.
Upustite se u avanturu i doživite bajku u Art Hotelu Like
Turisti nas lajkaju! Posjetite nas i provjerite zašto!
Ponuda ne vrijedi od 30.12.2015. do 3.1.2016.
Rezervacija termina ovisno o smještajnoj raspoloživosti hotela. Rezervacija se smatra iskorištenom ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 48h ranije. Nadoplate na recepciji - boravišna pristojba – 7,00 kn po osobi i danu.

* Art Hotel Like zadržava pravo izmjene cijene uz prethodnu najavu  * Dostupnost smještajnih jedinica na upit