Copy
Νέα για την Sto στην Ελλάδα και τον κόσμο
StoHellas
Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και αισιοδοξία!

Νέο του μήνα

www.stoviewer.com
Προτάσεις υφής, υλικών και χρωμάτων για εξωτερικούς και εσωτερικούς τοίχους

www.stoviewer.com Προτάσεις υφής, υλικών και χρωμάτων για εξωτερικούς και εσωτερικούς τοίχους
Γνωρίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της διακόσμησης σε ένα κτίριο, η Sto έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό διαδικτυακό εργαλείο όπου μπορείτε να γνωρίσετε και να εμπνευστείτε από την τεράστια συλλογή υλικών για προσόψεις, τοίχους και οροφές.
 

Μέσα από την εφαρμογή αυτή μπορείτε να δείτε και να συγκρίνετε τις τελικές επιφάνειες με υλικά της Sto ανάλογα με την κοκκομετρία των σοβάδων, τη διαμόρφωσή τους με τις διάφορες τεχνοτροπίες και τις χρωματικές αποχρώσεις τους.
 
Επισκεφτείτε την εφαρμογή: www.stoviewer.com

Υλικό του Μήνα

StoColor Silco
Η κορυφαία σιλικονούχος βαφή

StoColor Silco
Η Sto παραδοσιακά αναπτύσσει για περισσότερα από 30 χρόνια εξειδικευμένες σιλικονούχες βαφές υψηλής ποιότητας με τις καλύτερες σιλικονούχες ρητίνες ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των προσόψεων.

Σε αντίθεση με άλλες «ακρυλοσιλικονούχες» βαφές, το StoColor Silco περιέχει την μέγιστη ποσότητα γαλακτώματος σιλικονούχου ρητίνης εξαιρετικής ποιότητας, με αποτέλεσμα να παρέχει κορυφαία αντίσταση στους ατμοσφαιρικούς ρύπους, ελαστικότητα, διαπνοή και μοναδική αντοχή στην υγρασία και τη βροχή.

Το StoColor Silco έχει χρησιμοποιηθεί σε μερικά από τα γνωστότερα έργα στην Ελλάδα, Πολυκατάστημα Attica (2003), Electra Palace Θεσσαλονίκη (2002), Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Σπάτα (1999) με άψογα αποτελέσματα.

Τα προϊόντα StoColor Silco G (βαφή σιλικονούχου ρητίνης για επιφάνειες εκτεθειμένες σε άλγη και μύκητες, υψηλή υγρασία και ρύπους) και StoColor Silco Fill (υδρόφοβη γεμιστική βαφή σιλικονούχου ρητίνης με χαρακτηριστικά σοβά βούρτσας) συμπληρώνουν το σύστημα σιλικονούχων βαφών ώστε να καλύπτονται όλες οι περιπτώσεις.
 
Δείτε περισσότερα για το StoColor Silco.
Κατεβάστε το φυλλάδιο.

Έργο του Μήνα

Μέγαρο Μετοχικού Ταμείου Στρατού
Ανακαίνιση - Μέγαρο City Link

Μέγαρο Μετοχικού Ταμείου Στρατού Ανακαίνιση - Μέγαρο City Link
Στην καρδιά της Αθήνας και σε ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο Σταδίου- Αμερικής- Πανεπιστημίου- Βουκουρεστίου βρίσκεται το Μέγαρο Μετοχικού Ταμείου Στρατού, το οποίο ανακαινίστηκε και δημιουργήθηκε το Citylink που φιλοξενεί το εμπορικό πολυκατάστημα Attica καθώς και άλλα καταστήματα και ψυχαγωγικούς χώρους.

Οι απαιτήσεις για την ανακαίνιση ενός κτιρίου-μνημείου της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, κατασκευασμένο τη δεκαετίας του 1930, ήταν υψηλές και πολύπλοκες, αφού από την μια τα σημάδια του χρόνου ήταν εμφανή και από την άλλη έπρεπε να διατηρηθεί ο ιστορικός χαρακτήρας του κτιρίου.
 
Για τις εξωτερικές προσόψεις χρησιμοποιήθηκε η υψηλότερης ποιότητας σιλικονούχος βαφή της Sto, StoColor Silco που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις προστασίας τόσο σε νέα κτίρια όσο και σε επαναβαφές.
Προσφέρει προστασία από τις καιρικές συνθήκες λόγω της άριστης διαπνοής και της ταυτόχρονης αδιαβροχοποίησης, ελαστικότητα, αντοχή στον χρόνο καθώς και αντίσταση στους ατμοσφαιρικούς ρύπους και ειδικά στο επιβαρυμένο περιβάλλον του κέντρου της Αθήνας.
 
Το StoColor Silco είναι δοκιμασμένο για περισσότερα από 20 έτη σε ελληνικές συνθήκες και έχει αποδείξει τη μοναδική προστασία που προσφέρει σε κάθε περίπτωση εφαρμογής του.
 
Δείτε περισσότερα για το StoColor Silco και για το έργο αυτό.

Επικαιρότητα

Green Plaza - To πρώτο κτίριο με πιστοποίηση Leed Gold στην Ελλάδα

Green Plaza - To πρώτο κτίριο με πιστοποίηση Leed Gold στην Ελλάδα
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής στο κτιριακό συγκρότημα, Green Plaza (πρώην Kifissias Plaza) που βρίσκεται στην συμβολή της Λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Αγίου Κωνσταντίνου, στο Μαρούσι και ανήκει στην ιδιοκτησία της Grivalia Properties.
 
Το κτίριο αποτελείται από τρία τετραώροφα κτίρια γραφείων, με ισόγειους εμπορικούς χώρους και είναι το πρώτο κτίριο στην Ελλάδα με πιστοποίηση LEED for Core & Shell σε επίπεδο Χρυσό.
 
Για τις υψηλές απαιτήσεις ενός τέτοιου κτιρίου, τοποθετήθηκε το κορυφαίο οργανικό σύστημα εξωτερικής θερμομόμονωσης StoTherm Classic σε επιφάνειες ~5.000 m2 για να εξασφαλιστεί άριστη θερμομόνωση, οικονομία και εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και κορυφαία αντοχή στον χρόνο των προσόψεων των κτιρίων του συγκροτήματος.
 
Δείτε περισσότερα για το StoTherm Classic και για το κτιριακό συγκρότημα.
Share
Share
+1
Tweet
Προωθήστε το newsletter

Ακολουθήστε μας στα Social Media

    
Sto | Χτίζουμε με συνείδηση
Copyright © 2017 StoHellas, All rights reserved.
Διαχείριση στοιχείων λογαριασμού   |  Εγγραφή στο newsletter  |  Διαγραφή από το newsletter