Copy
Poletne šole, dva Meetupa na vidiku, lov na digitalne veščine pa je odprt!

Nikoli ni prav

Pozor! Mobile Monday tokrat zaradi mednarodnih gostov v torek in kar v našem dragem ljubljanskem ZOO (bivši KMŠ - Tobačna tech city na pol poti med staroselci in novoselci). V četrtek pa spet crowdfunding meetup v Trnowem. 

Letos smo bili priča neverjetni ponudbi poletnih šol (ergo smo spisali manjši blogpost). Zato smo se malce poglobili v motivacijo (pregovorno ne tako zainteresiranih) študentov, da vidimo ali je poleg hlada na šolah še kaj omembe vrednega. Odgovor je preprost - zanimivi tehnični izzivi, ki so še zmeraj glavni razlog, da stare delovne vsakdane zamenjamo z novimi, in sveže zagnane ekipe, z zanosom zaradi katerega vse postane mogoče.
 
Iz Prekmurja sporočajo, da bodo dopustom primerno že konec avgusta organizirali naslednji podjetniško ekspedicijo na Dunaj ter, da stanujejo na novi spletni strani lincolnisland.com. Klemen iz IT klinike pa priporoča, da strah pred pitchanjem brez vstopnine pozdravijo Toastmaster dogodki. Čin!
  • StartupJob.si portal za nova delovna mesta je vedno odprt, najavljamo pa tudi izobraževalne priložnosti, ki ti pomagajo, do naslednje stopničke zadovoljstva.
  • Little Soho pa še vedno sprejema cimre v klimatizirani pisarni. Ta teden imamo na sporedu obešanje prometnih znakov. Če se nam pridružiš dovolj kmalu, lahko še izbiraš kje bo peščona in kje enosmerna ulica :)
Piši nam na info.
 

V avgustu ...

3.-9. avgust: Wireless Battle of the Mash V8, Maribor
13. avgust: First Open Science Meetup, Ljubljana
Ta teden
TO 28. 7.
18:00 MobileMonday Slovenia Meetup: Why do we need app analytics and how is to be a mobile developer in the USA?, Ljubljana

ČET 30. 7.
18:30  BizMe Crowdfunding MeetUp, Ljubljana

Novi izzivi na portalu: Lov na digitalne veščine je odprt, začetniki dobrodošli!
Prijazno nam pomaga:
 
            
Za vse, ki še ne prejemate Internet Weeklyja, pa bi ga radi:
 
Internet Weekly novičnik
Copyright © 2015 Internet Week Slovenia, All rights reserved.

Ekipa Internet Weeka ponudbo dogodkov in delovnih mest spremlja v dobri veri, ne more pa prevzeti odgovornosti za morebitne spremembe. Zato priporočamo, da pred drastičnimi dejanji preverite še spletne ali druge neposredne najave dogodkov in delodajalcev. 

Samo da veš: tvojih podatkov (e-mail, ime, priimek) ne bomo nikoli zlorabili. Ne bomo te spamali, podatkov ne bomo prodali ali jih posredovali tretji osebi.

Vse narobe postavljene vejice in pike, so izključno posledica uredniške šlamparije. Pred uporabo se posvetujte s svojim lektorjem ali logopedom.

Najdeš nas na naslovu:
Internet Week Slovenia
Tržaška cesta 2
Ljubljana 1000
Slovenia

Add us to your address book


odjava    posodobi svoje naročniške podatke 
 
Spletna stran Internet Week