Copy

de Moeder's Geuren Bloemenwierook
is op 28 februari weer jarig en wordt 35 jaar
Het door ons opgezette wierook atelier in Pondicherry India bestaat dan 44 jaar !
 
            

We vieren onze verjaardag met voor onze fans een korting van 35% op
al onze (geur)producten in onze nieuw ingerichte webwinkel.

 
       

De verjaardagskorting geldt vanaf nu tot en met 28 februari.
Vanaf 35 euro betaal je geen verzendkosten.
,
We mogen echter niemand uitnodigen op ons ‘Open Dagen’ feestje 😢. 
Gelukkig kunnen jullie wel alle geuren en geurproducten thuisbezorgd krijgen of afhalen bij ons magazijn in Almere, als je dat wilt. 

 

                             

                                 

                 

In deze tijden van lockdown en gekluisterd zijn aan huis willen we graag onze bijzondere voelgels onder de aandacht brengen. Voor de oplossing van elk probleem bestaat een voelgel die kan helpen, voor elke situatie kun je profijt hebben van een voelgel. Denk aan Hulp bij Drukke Kinderen om kinderen rustig te krijgen in huis, aan Harmonie om spanningen te verminderen, aan Vrij van Angst als je angst voor corona moeilijk te verwerken is, aan Hulp bij Eenzaamheid voor iedereen die het alleenzijn zwaar valt, aan Concentratie als thuiswerken te veel afleidingen biedt, aan Jezelf Overstijgen als je een uitweg nodig hebt, aan Liefde of Liefde voor jezelf om het leven met jezelf en anderen wat gemakkelijker te maken. 
      
Een voelgel vasthouden in je hand(en) is genoeg om de werking te activeren. Vrijwel iedereen voelt dan iets. En elke keer dat je de voelgel weer vasthoudt kan het zijn dat je iets anders voelt. Je kunt van alles voelen. Zoals je probleem dat vermindert in intensiteit, nieuwe gevoelens of emoties die omhoog komen, of je voelt ontspanning in je lichaam of zenuwen, of je wordt gewoon blij en voelt je vrij. Alle voelgels kan je delen met iedereen, ook met huisdieren. Ze gaan een leven lang mee. 
     
Vind je voelgels te ingewikkeld of durf je het niet aan, dan kan je altijd kiezen voor ontspannende en harmonie brengende wierookgeuren of vele soorten bijenwasgeuren in aromalampjes. Amber en Lavendel zijn bijvoorbeeld rustgevende geuren, terwijl je met Musk goed kan studeren. Rozen en Viooltjes is een geur die elk kind lekker vindt. 
  
Vergeet nooit: de producten van de Moeder’s Geuren brengen onvoorwaardelijk harmonie, ontspanning en blijheid in je leven. Zoals bloemen van je houden, houden de geuren van de Moeder’s Geuren van je. Het kunnen vrienden voor het leven zijn, want wij gaan door voor de volgende 35 jaar!
Wizzjedat ...
Auroville, internationale stad van de toekomst in Zuid-India ook op 28 februari jarig is (zie
www.auroville.org)
sinds 2004 ook onze Stichting de Moeder's Geuren bestaat? (zie
www.moedersgeuren.nl)
 en dat al deze activiteiten zijn en worden gefinancierd uit de verkopen van de Moeder's Geuren Bloemenwierook, dus dankzij jullie 
      
Wat is er gebeurd het afgelopen jaar:

1. Vanwege corona heeft de hele wereld behoorlijk op zijn kop gestaan. Wat betreft onze wierookgeuren en EM-producten kunnen wij gelukkig blijven leveren aan winkels die open zijn in deze tijd en natuurlijk ook via onze webwinkels.

2. We hebben ook geprobeerd om via verschillende wetenschappelijke onderzoeken te laten zien dat het verstandig is (natuurlijke) wierook te branden om de lucht te reinigen van aerosolen (de zwevende deeltjes in de lucht die bacteriën en virussen bevatten). Maar met het noemen van zulke eenvoudige oplossingen bevinden we ons schijnbaar op glad ijs en mogen daar niet iets over zeggen. We laten het dus over aan ieders' gezond verstand.


3. We hebben twee bijzondere nieuwe voelgels geïntroduceerd op 15 augustus 2020:
de Waarde van je Leven en de Waarden van Emoties  

4. Ondanks dat er ook in India een strenge lockdown was, is het toch wonder boven wonder gelukt om in oktober een container met wierook te ontvangen. Wat een geluk voor wierookminnend Nederland, want het is niet vaak gebeurd in ons 35-jarig bestaan dat best-verkopende geuren uit voorraad raakten 

5. Kinderopvang/School gebouw

Op 9 april gingen de eerste palen de grond in: 96 heipalen van 22 meter lengte ! De bouw heeft tot november geduurd en nu zijn we aangeland in het traject van inrichting en goedkeuring voor de opening van de Kinderopvang/School uit de Toekomst. Zie www.schooluitdetoekomst.nl

      
En wat gaat er dit jaar gebeuren?
1. Vandaag, voor onze 35-ste verjaardag introduceren wij

de nieuwe voelgel OPEN je TOEKOMST

Lees hieronder de beschrijving van een OPEN TOEKOMST voor jezelf:

We leven in een tijd van grote overgangen. De pandemie heeft ons leven en onze maatschappij wakker geschud en onze toekomst onzeker gemaakt. Scherpe koerswijzigingen zijn noodzakelijk geworden daar waar eerder geen mogelijkheden bestonden en waar weerstanden onoverbrugbaar leken.
De grote vraag bij velen is geworden: zijn we nog wel veilig in onze omgeving? Economie ten koste van volksgezondheid en de zorg, economie ten koste van de natuur en het klimaat om ons heen, economie ten koste van onderwijs, zijn onhoudbare standpunten geworden in de politiek. Opeens is de economie niet meer de bepalende factor in besluiten. We moeten met z’n allen een andere toekomst creëren waarin we veilig zijn en waar we niet alleen achter de feiten kunnen aanlopen omdat we onvoorbereid zijn en zonder visie.


Een Open Toekomst is het antwoord, niet nog meer regels, niet nog meer beperkingen, niet nog meer uitstel en tijdverlies. De toekomst ligt niet in nog meer betutteling en beperkingen, maar in meer keuzevrijheid en meer eigen verantwoordelijkheden. Niet in proberen het oude systeem met steeds meer averechtse middelen in stand te houden, maar een nieuw systeem gebouwd op menselijkheid en menselijke maat en waarden.

Alles om ons heen is in een exponentiële versnelling terecht gekomen en daar moeten we gebruik van maken. Niet onvermijdelijke ontwikkelingen remmen, maar juist omarmen en op voet van oorlog implementeren. ‘Kan niet’ moet niet meer geaccepteerd worden als antwoord. ‘Hoe’ en ‘hoe wel’ zijn de vragen naar oplossingen.

Onze nieuwe voelgel Open je Toekomst is een voelgel die je helpt je open te stellen voor een toekomst die niet beperkend werkt in je leven. Zonder angst, zonder onzekerheid, zonder dwang, maar een open deur naar vrijheid in je leven en je zijn. 
De voelgel kan je helpen los te komen van vaste denkpatronen, van geobsedeerde (negatieve) gevoelens en angsten, en van vastgeroeste gewoonten, zodat je kunt kijken naar je eigen leven met open vizier naar de ongekende mogelijkheden. 
Niet heel ver in de toekomst zullen we nog een leven hebben van 40 jaar na onze pensionering. En de meeste jaren ervan in gezondheid en fit. We kunnen ons voorbereiden op een toekomst waarin we nauwelijks hoeven te stoppen met onszelf te ontwikkelen. 
Die toekomst is van ons en wij kunnen die toekomst in ons leven meer vormgeven dan we nu denken en willen 😀.

 

En wat gaat er dit jaar nog meer gebeuren?
2. Door de Hado Harmonie bron Metatron (keelchakra) is onze parkiet gaan praten. Onze parkiet heeft in eerste 2 jaar van zijn leven nooit iets laten horen, was helemaal stil. Toen we de keelchakra Hado naast zijn kooi zetten, begon hij te fluiten en geluiden te maken. Na zijn verhuizing naar onze School uit de Toekomst is hij honderduit gaan praten en doet hij de stemmen van verschillende mensen zo goed na, dat je denkt dat die persoon er is.
Misschien gaan stille kinderen wel meer praten met de Keelchakra Hado Metatron!

3. Door corona zijn de bestellingen in onze webshop sterk gestegen, omdat veel winkels dicht zijn vanwege de lockdown. Opvallend hierbij is dat veel mensen wel 10 of 20 pakjes van 1 geur bestellen. Gelijk genoeg voor een paar maanden of omdat er een muggen invasie verwacht wordt of dat je bij thuiswerken heel veel wierook brandt of om de porto te vermijden? Alles kan het zijn ;-).
Bij thuiswerken zijn bloemengeuren natuurlijk fantastisch om je zinnen even te verzetten, je wat op te vrolijken, inspiratie op te doen en wat harmonie en rust te brengen in huis. 

4. Dit jaar gaan we ons assortiment aan wierookgeuren uitbreiden met een fruitgeuren wierooklijn 🍏 🍐 🍊 🍋 🍉 🍒 🍓 🍑 🍍 🥭 

5. Onze stichting ‘de Moeder’s Geuren’ heeft een bijzonder rond houten schoolgebouw in Almere Oosterwold gebouwd. De School uit de Toekomst’ begint als kinderopvang voor 2 tot 3 jarigen, waarbij er elk jaar een groep bijkomt.
Wij gaan de Glenn Doman onderwijsmethode toepassen die ook onze school in India tot een groot succes heeft gemaakt. Voor meer informatie zie
www.moedersgeuren.nl 

EM Hado harmonie bronnen
Heb je al gelezen van onze nieuwste innovaties, de Hado Harmonie Bronnen? Door een Hado fles in je kamer of in de tuin te zetten creeër je een harmonieveld van 500 m2.
En heb je gelezen over de parkiet die is gaan praten vanwege de Keelchakra Hado Harmoniebron?

Lees meer over dit interessante Japanse gebruik op onze site

        Het voorjaar inluiden met
zachte bloemengeuren in bijenwas?
Geurige bijenwasvormpjes om te smelten in een aromalampje. Ervaar de heerlijke zachte geur van bijenwas met bijvoorbeeld een jasmijnbloemengeur, of met lavendel voor ontspanning.
Door dit zakje met bloemzaadjes te kopen en uit te zaaien in tuin,
park of in het wild, geeft u op een heel eenvoudige manier 
meer bloemen en hun nectar aan bijen en vlinders.

 
Handgeweven wollen wandkleden
Handgeweven wollen wandkleden
Onze bijzonder mooie handgeweven wollen wandkleden doen deze keer ook weer mee in de kortingsactie! Er is keuze uit meer dan 100 ontwerpen, waarbij de maten variëren van 40x60 cm tot 120x180 cm. Je kunt kiezen uit ontwerpen van vele kunstenaars, waaronder impressionisten als Monet en Pissarro en vele natuurgezichten met bloemen, vlinders en dieren.  

Bezoek hiervoor www.tapestries.nl.

Je kunt in al onze webshops tegelijkertijd winkelen,
want alles gaat in 1 mandje:

www.wierook.nl/winkel
voor alle wierookproducten zoals zuiveringshout, de nieuwe kruidenwierook en probeerpaletjes.

www.bijenwasgeuren.nl
voor 100% bijenwas vormpjes met natuurlijke bloemenoliën voor in een aromalampje. Bijenwas miniatuurtjes, en bijzondere spekstenen aromalampjes.

www.gels4.me
voor meer dan 100 voelgels en de nieuwste voelgels.

www.dewarevrouw.nl
hier vind je het boek De Ware Vrouw, voor vragen en antwoorden...

www.tapestries.nl
ook doet onze handgeweven wollen wandkleden website mee.**

Wil je langskomen om de nieuwe voelgels te voelen en te ervaren, en/of onze andere producten te zien, te ruiken, te testen, dan kun je van dinsdag t/m vrijdag vanaf 17:00 uur tot 19:00 uur bij ons in Almere langskomen om te kiezen (graag even bellen om af te spreken).

Contactinformatie de Moeder's Geuren:
Mira International BV
Edvard Munchweg 27 (bedrijventerrein Het Atelier)
1328 MA  Almere Tussen de Vaarten Zuid
Tel: 036-5348610
Email: 
info@wierook.nl
Website: www.wierook.nl

Let op!
Deze actie eindigt 28 februari 2021 om 24:00 uur.
*Vanaf 35 euro rekenen wij geen verzendkosten
(voor bestellingen binnen Nederland)

donderdag voor 12:00 besteld en betaald, vrijdag in huis
vrijdag voor 12:00 besteld en betaald, zaterdag in huis
op zaterdag, zondag of maandag voor 12:00 besteld en betaald, dinsdag in huis
op dinsdag voor 12:00 besteld en betaald, woensdag in huis
woensdag voor 12:00 besteld en betaald, donderdag in huis

Klantenservice
Vragen over bestellen? Andere vragen? 
Neem dan contact op met onze klantenservice: 
036-5348610 

Telefonisch of per email bij ons bestellen? 
Geen probleem, ook dan krijgt u korting.

Bestelling ophalen in Almere? 
Ook geen probleem! U kunt langskomen in ons magazijn:
Edvard Munchweg 27, 1328 MA, Almere (tussen de Vaarten)
van 9:00 tot 19:00 (wel even bellen van te voren)

onze andere winkel die mee doet:

www.tapestries.nl
**Deze staat los van de andere webwinkels.

NB. omdat de EM producten service-producten zijn om bij te dragen aan een beter milieu, kunnen ze jammergenoeg niet mee doen aan deze kortings-actie.

Laat al je vrienden en vriendinnen ook meegenieten van deze geur-actie en stuur deze nieuwsbrief door en deel hem via Twitter of Facebook! 

Volg ons op:
De Moeder's Geuren Facebook pagina
De Moeder's Voel-gel Facebook pagina
EM-winkel Facebook pagina

 
U ontvangt deze email, omdat u ingeschreven staat in ons klantenbestand.
Afmelden? Klik hier

Deze mail is verstuurd met:
Email Marketing Powered by Mailchimp